Sončnice za ptičke
-
-
Prvo poročilo s fronte: mojim ptičkom tele sončnice zelooo teknejo. sem bila malo skeptična, ker kupljenih črnih sončnic moji razvalenci ne obrajatajo preveč. Tele pa so pozobali v enem dnevu. Takoj, ko se jih natresla, se je zaćel direndaj.
Zdaj čakam še, kaj bo imela za povedat veverica - je še ni bilo na spregled...
Juglans, hvala in se priporočam za jeseni._________________naredimo svet lepši
Zdaj čakam še, kaj bo imela za povedat veverica - je še ni bilo na spregled...
Juglans, hvala in se priporočam za jeseni._________________naredimo svet lepši
-
- Kraj: Rimske Toplice
Moje sončnice doma, žal skoraj v poltemi, tako, da ptički gredo v degustacijo jutri. Čudovite so!
Po poti sem oddala sončnice kravžlju (poštarske usluge itak)
In imam dobro novico.
Kravžlj pravi, da gre jeseni z veseljem ponje v Belo krajino, z avtom ali kombijem, zato, pravi, je naročilo lahko tudi čez 1000 kg! (da se ne pozabi, ker mi je rekel, naj ga spomnim, pa lahko jaz pozabim).
Juglans, vidiš, težav, ki si se jih v torek vnaprej nadejal, očitno ne bo.
Po poti sem oddala sončnice kravžlju (poštarske usluge itak)
In imam dobro novico.
Kravžlj pravi, da gre jeseni z veseljem ponje v Belo krajino, z avtom ali kombijem, zato, pravi, je naročilo lahko tudi čez 1000 kg! (da se ne pozabi, ker mi je rekel, naj ga spomnim, pa lahko jaz pozabim).
Juglans, vidiš, težav, ki si se jih v torek vnaprej nadejal, očitno ne bo.
-
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Da se končno zahvalim še jaz v imenu svoje stotnije siničk, brglezov, zelencev in drugih ptičkov! Sem čakala, da bi ta nove prišle na vrsto, a še vedno traja zaloga prejšnjih . Če so zadovoljni, bom sporočila kasneje .
Juglans, najlepša hvala za organizacijo in ves trud!! Se priporočam tudi za naslednje leto, pri nas je poraba res velika.
Brbr, najlepša hvala tudi tebi, da si jih tovorila domov in mi jih hranila!_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Juglans, najlepša hvala za organizacijo in ves trud!! Se priporočam tudi za naslednje leto, pri nas je poraba res velika.
Brbr, najlepša hvala tudi tebi, da si jih tovorila domov in mi jih hranila!_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)