Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PARADAJZMANIJA, 11.8.2018, Orehovica pri Šentjerneju

Odgovori
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Lahko prinesem Black Moor in Coeur d'Albenga.
Seveda če pridem, ker tale vročina me precej daje._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lpmami, v soboto naj bi bilo hladneje.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Ja, so me pravkar potolažili, da naj bi se v soboto ohladilo na 27 stopinj.
Saj me bo še zeblo Wink_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Dašabina, prinesla bom kozarce (4 gajbe bo dovolj?), z veseljem menjam za aronijo.

Imam še 4 gajbice plastičnih lončkov za rože, če kdo rabi. Sicer romajo v zaboj za plastiko.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Na razstavo prinesem:
Polarbear
Istra
Domingo
Opalka
Apero - oval
Gold Fisch
Smiley Worms
Aunt Gert
Gold Corn
Yellow Pear
Red Pear
Green Bombs
in še:
RAB SRCE
KBX
HAVAI
ROMEO
COASTAL VALLEY
PRINCIP BOURGHESE
MATINA
GREEN SAUSAGE_________________Živeti na podeželju je najlepše!
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

MARTINKA je napisal/a:
Dašabina, prinesla bom kozarce (4 gajbe bo dovolj?), z veseljem menjam za aronijo.

Imam še 4 gajbice plastičnih lončkov za rože, če kdo rabi. Sicer romajo v zaboj za plastiko.

martinka, bom vzela samo, kolikor rabim Smile, ostalo naj vzame še kdo drug...mam že tako preveč reciklažnega materiala Smile kaj čem hrček sem..._________________sonček je in .....
dašabina

juhu, krasni seznami za paradižnike Smile, mislim, da smo že čez 50 sort JUpi Smile_________________sonček je in .....
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Bo še kakšna. Javim pozno popoldan oz. proti večeru.
dašabina

Bicikel je napisal/a:
Bo še kakšna. Javim pozno popoldan oz. proti večeru.
ole

se veselim dopolnitev Smile

z moje strani žal le organizacija Smile, toča je pobrala svoj davek, je pa lepo v enem postu zapisala Plamenka Laughing , kaj sledi... Wink_________________sonček je in .....
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Mislim, da lahko mojih par črtate s seznama 🙄. Itak jih številčno ni bilo dovolj, da bi jih vsi lahko probali, potem so prišla pa še dvoja majhna usteca mojih vnučkov in jih obrala do konca 😀. Za mojo sibirsko klimo je Paradajzmanija par tednov prezgodaj 😉 ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Odgovori