KLEPET OB KAVICI, 5. februar (svečan), v K8 v Šiški
-
Muha, v naprej hvala za žajbelj.
Mil, papričice prihranim do naslednjič. lahko jih pa pošljem po pošti, da ne bo prepozno za sejanje...
Vodenka, maka je kar precej, si ga boste zainteresirane sestrsko razdelile... Hvala za žajbelj.
Ali ima kdo kaj semena Canaste. Imam kupljeno seme, ki naj bi bilo dobro do letošnje jeseni, a iz prve posejane runde ni kalilo niti eno _________________naredimo svet lepši
Mil, papričice prihranim do naslednjič. lahko jih pa pošljem po pošti, da ne bo prepozno za sejanje...
Vodenka, maka je kar precej, si ga boste zainteresirane sestrsko razdelile... Hvala za žajbelj.
Ali ima kdo kaj semena Canaste. Imam kupljeno seme, ki naj bi bilo dobro do letošnje jeseni, a iz prve posejane runde ni kalilo niti eno _________________naredimo svet lepši
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
brbr je napisal/a: |
Ali ima kdo kaj semena Canaste. |
Uspela sem pridelati nekaj "plev" (canasta mi zelo nerada zacveti in pičlo semeni). Z mikroskopom se vmes najde tudi kako seme, a ko te "pleve" posejem, vseeno nekaj vzklije, za predvzgojo dovolj. Ščepec ti jih lahko odstopim v upanju da boš enake sreče. Lanskim sem dodala še ščepec predlanskih. Do setve jih pretežno puščam kar v semenskih glavicah, škoditi ne more, mogoče pa kaj pripomore, da so semena dlje kaljiva.
-
Plamenka, sejala sem semena od VMS (karkoli že to pomeni), nič eko, bio,... Veljavnost do 12.2019.
Ana, če samo jaz rabim žajbelj, ga bo, glede na odziv, več kot dovolj... Hvala.
Muha, če lahko odstopiš, prosim za res majhen ščepec. Tako in tako bom posejala tele moje (ni vrag, da kakšna ne prikuka na plan). Za naslednje leto jo moram pa semenit. Po mojih izkušnjah je tako, da seme lahko pridelaš iz tiste, ki jo seješ jeseni in gre potem v cvet pozno pomladi, če seveda preživi zimo._________________naredimo svet lepši
Ana, če samo jaz rabim žajbelj, ga bo, glede na odziv, več kot dovolj... Hvala.
Muha, če lahko odstopiš, prosim za res majhen ščepec. Tako in tako bom posejala tele moje (ni vrag, da kakšna ne prikuka na plan). Za naslednje leto jo moram pa semenit. Po mojih izkušnjah je tako, da seme lahko pridelaš iz tiste, ki jo seješ jeseni in gre potem v cvet pozno pomladi, če seveda preživi zimo._________________naredimo svet lepši