notranjka je napisal/a: |
Lana,lepo prosim a napišeš kaj več o teh ceveh.To namreč mojega moža zanima in bi mi letos tole rad uvedl. Meni je sicer ok tudi kapljično zalivanje iz poroznih cevi, se ne mašijo če je pritisk vode doolj močan. In imam tudi plastenke pripravljene,že mnogo let.Včasih sem zalivala samo v plastenke in je bilo vse ok.Sedaj smo s tem kapljičnim samo malo bolj komot postali. Plastenke so tudi super za dognojevanje.Naliješ notri in to je to.Gnojiš samo direkt rastlino ne še vse zemlje zraven. Plastenke sem imela tudi na visokih gredah,v loncih in tudi v tavelikih koritih. Ni ravno zelo ugledno in hudo fensi,ampak praktično pa še pa še. |
NIsem prej videla tvojega vprašanja. Ne vem kaj te zanima v zvezi s cevmi. Meni se sicer res ne zdijo tako zelo poceni, zato si vsako leto kupim ene 3 ali 4 cevi po 25m se mi zdi da so dolge. Če je vsaka cev mislim da 17eur, se tega kar nabere. moram pa reči, da delajo pa odlično. Sem res ful zadovoljna. In jaz si ne bi mogla privoščiti zamenjati cevi vsako leto, ne vem več kdo je pisal, da to ni tak strošek. Jaz imam 500m2 vrta. A veste koliko cevi je to! Cevi so dražje od ta velikega rastlinjaka. Vse cevi skup. Ampak saj pravim, delujejo tako na hidropak, kot na direktno priključitev na vodovodno omrežje. Teče super.