SREČANJE OB KAVICI - 3. december (gruden) 2019
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Anino deklamacijo sem žal zamudila, škoda. Vsega ostalega sem pa bila deležna v obilni meri: klepeta, degustacij, nasvetov, sproščenosti, darilc ... Sem kar "pritovorila" domov!
Ker nismo pometali tako pozno kot zadnje čase, sem doma še pripravila en svilen šal za eko tiskanje, jutri bom pa videla, kaj lepega bo nastalo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ker nismo pometali tako pozno kot zadnje čase, sem doma še pripravila en svilen šal za eko tiskanje, jutri bom pa videla, kaj lepega bo nastalo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
Hvala za lep sprejem, hvala za vsa izvirna darilca, vsi ste se zelo potrudili, hvala za odlične slaščice (Tajanin soprog se je še posebno izkazal), hvala za suhe hruuuuuške, hvala za prijetno druženje, klepet in pozitivno energijo.
Ta naša srečanja me kar napolnijo z novo energijo, ne damo se !
Imejmo se radi
vrtin2_________________Objem, samo en objem .....
Ta naša srečanja me kar napolnijo z novo energijo, ne damo se !
Imejmo se radi
vrtin2_________________Objem, samo en objem .....
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
Uh, Muhica, se opravičujem. Verjetno si res en "softič", kot bi rekli ta mladi.
Po mojih izkušnjah so tele čili papričice ne pekoče. Le tu in tam se najde kakšen plod, ki lahko malo peče (g.Brbr bi rekel, da ima okus).
Drage klepetulje, hvala za prijetne in okusne urice in darilca. Moj Miklavž letos ni dovolj zgodaj dostavil naročenega... Tako računam na Dedka Mraza, ki nosi zadnji in je najbližje našemu naslednjemu klepetu._________________naredimo svet lepši
Po mojih izkušnjah so tele čili papričice ne pekoče. Le tu in tam se najde kakšen plod, ki lahko malo peče (g.Brbr bi rekel, da ima okus).
Drage klepetulje, hvala za prijetne in okusne urice in darilca. Moj Miklavž letos ni dovolj zgodaj dostavil naročenega... Tako računam na Dedka Mraza, ki nosi zadnji in je najbližje našemu naslednjemu klepetu._________________naredimo svet lepši
-
No, boste vsi, ki jih boste naslednje leto gojili, povedali, ali so pekoči, ali ne.
Jaz sem še vedno prepričana, da niso. Imajo pa dosti bolj intenziven okus kot paprike (vsaj meni se zdi tako) in so mi tudi zato tako pri srcu.
Tiana, Cinija 1, a vprašata Miklavža, kaj je prinesel za darilo: milo, ali kremo, ali... Sem danes hotela preizkusiti, pa nisem bila prepričana. Dišoi pa omamno...._________________naredimo svet lepši
Jaz sem še vedno prepričana, da niso. Imajo pa dosti bolj intenziven okus kot paprike (vsaj meni se zdi tako) in so mi tudi zato tako pri srcu.
Tiana, Cinija 1, a vprašata Miklavža, kaj je prinesel za darilo: milo, ali kremo, ali... Sem danes hotela preizkusiti, pa nisem bila prepričana. Dišoi pa omamno...._________________naredimo svet lepši
-
- Kraj: Domžale
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt: