Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Češnja - Prunus avium
for3st727 imaš prav. ringlo je, ki bi čez mesec dni bil za pobrat. naj mu rečem prunus "okroglus". ali je prav češnjolika sliva. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
AndrejK je napisal/a: |
Dozorele so češnje sorte Carmen. Velikost večjih hrustavk (nič ekstremnega), precej vodenega okusa, mehke. Glede na pričakovanja precejšne razočaranje |
Ej dečko, nas imajo na prepihu. Samo keš v novih obljubah. No, kakšni plodovi v velikosti oreha. Pa še, da ti vsilijo( R ) oznako. Bog pomagaj tudi Ateistom. Boril sem se za eno sadiko češnje Carmen pred odpremo pošiljke v Zagreb.
lp. Vinkoz
- lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
ck je napisal/a: |
Pri meni Van dobiva barvo in obiskovalce -šoje, srake, kose, škorce, vrabce in kaj vem še katera pernata drhal se je spravila na 1/4 zrele češnje. Mogoče bo kaj pešk ostalo |
Še en tak kot jaz, ki mu tisti izpod neba kratijo veselje do pridelka. Me je pa spravila v smeh tvoja zadnja pripomba _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
lpmami je napisal/a: | ||
Še en tak kot jaz, ki mu tisti izpod neba kratijo veselje do pridelka. Me je pa spravila v smeh tvoja zadnja pripomba |
Sem bil priden in včeraj naštimal tri leskove palice in na koncu na pol metra vrvice CD (OK dva sta bila DVDja ) . Kot bi prerezal, nobene šoje, srake in vrane več. Včeraj in danes sem videl samo še vrabce.
To sem pred tremi leti že naredil na češpli, ki so jo kavsale vrane, pa nucalo._________________lp
Pozdrav.
No--- in okrog češenj. Presenečenj ni videti konca.Sem navajen imeti v "gostih" šoje ,kune, polhe pa črni kos. In je ta STVOR verjetno opazoval perjad kako rabuta češnje, pa ga je zamikalo.Barva, okus? Pa dajmo malo gorništva špilat in ajde na češnjo dva in pol metra visoko. Najprej sem pomislil na netopirja, ki visi z glavo navzdol,prislonim lestev in kaj vidim.. To pa je že preveč.Popoldanska malica, vsi plodovi v neposredni bližini poškodovani.
lp. Vinkoz
No--- in okrog češenj. Presenečenj ni videti konca.Sem navajen imeti v "gostih" šoje ,kune, polhe pa črni kos. In je ta STVOR verjetno opazoval perjad kako rabuta češnje, pa ga je zamikalo.Barva, okus? Pa dajmo malo gorništva špilat in ajde na češnjo dva in pol metra visoko. Najprej sem pomislil na netopirja, ki visi z glavo navzdol,prislonim lestev in kaj vidim.. To pa je že preveč.Popoldanska malica, vsi plodovi v neposredni bližini poškodovani.
lp. Vinkoz