Sončnice - semena, olje

Odgovori
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Torej se poskusim zmenit za 200kg. Upam, da jih ima. Glede plačila se menimo po ZS._________________naredimo svet lepši
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

Super! Vzamem jih eno vrečo, torej 25kg, prevzem v Lj. Hvala!
brbr

Danes sem govorila s prodajalcem in naročila 225kg semen. Pravi, da jih ima dovolj na voljo... Zmenila vsa se, da predvidoma ta teden prevzamemo naročeno._________________naredimo svet lepši
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

Hvala lepa, brbr!
brbr

Samo povem, da bodo sončnice naši znanci prevzeli (predvidoma) to sredo. Kdaj se bo potem odvil prevoz do Lj, še ne vem, a sporočim pravočasno._________________naredimo svet lepši
brbr

Izgleda, da gre zdaj zares... Pošiljka naj bi v Lj prispela ta teden, predvidoma v torek. Torej bo od srede naprej možen prevzem naročenega. Zdaj samo napovedujem, da se lahko pripravite. Ko bo vse dokončno, še potrdim in se dogovorimo podrobnosti.

Če bo res tako, bo ravno prav, da bodo imele ptice polne želodčke. če se uresničijo napovedi in nas obišče sneg..._________________naredimo svet lepši
lilija

Odgovor Napisal/-a lilija »

Super in prav polepšal se mi je ta večer. Kaj pa plačilo? Kdaj in kako in koliko?
Vse zvemo na ZS? Res še enkrat hvala za ves tvoj trud. Lep večer še naprej Very Happy_________________Lep dan in uspešno delo.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Super, če se uresniči, prevzamem svoj del v petek. Juhej!🐦🐦🐦🐦🐦🐦
brbr

Če boste v doglednem času lahko prevzeli naročeno, boste znesek poravnali ob prevzemu. Če bi se pa komu prevzem zapletel/zavlekel, bom prosila za plačilo prek TTR.

Ja, tudi jaz se prav veselim, da bom lahko pocrkljala moje pernate vrtne pomočnike. Moram stopiti do mesarja in naročiti loj za pogačice..._________________naredimo svet lepši
brbr

Danes popoldne (17., 18.ura) bo pošiljka pri meni. Če komu bolj ustreza, lahko naročeno prevzame tudi danes zvečer.

Podrobnosti se menimo na ZS..._________________naredimo svet lepši
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”