Sončnice - semena, olje
-
Izgleda, da gre zdaj zares... Pošiljka naj bi v Lj prispela ta teden, predvidoma v torek. Torej bo od srede naprej možen prevzem naročenega. Zdaj samo napovedujem, da se lahko pripravite. Ko bo vse dokončno, še potrdim in se dogovorimo podrobnosti.
Če bo res tako, bo ravno prav, da bodo imele ptice polne želodčke. če se uresničijo napovedi in nas obišče sneg..._________________naredimo svet lepši
Če bo res tako, bo ravno prav, da bodo imele ptice polne želodčke. če se uresničijo napovedi in nas obišče sneg..._________________naredimo svet lepši
-
Če boste v doglednem času lahko prevzeli naročeno, boste znesek poravnali ob prevzemu. Če bi se pa komu prevzem zapletel/zavlekel, bom prosila za plačilo prek TTR.
Ja, tudi jaz se prav veselim, da bom lahko pocrkljala moje pernate vrtne pomočnike. Moram stopiti do mesarja in naročiti loj za pogačice..._________________naredimo svet lepši
Ja, tudi jaz se prav veselim, da bom lahko pocrkljala moje pernate vrtne pomočnike. Moram stopiti do mesarja in naročiti loj za pogačice..._________________naredimo svet lepši