Voda

Odgovori
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

V tistem našem gozdičku je bil hud napad in samo nekaj se jih je posušilo. Kot sem napisala, še zdaj stojijo. Zanimivo, da jih žled ni nič polomil._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Ipmami, ker so bili mrtvi, brez sokov, kako naj se zmrznejo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Voda, tudi to je lahko razlaga. Meni se zdi kar verjetna. Sem pa doslej mislila, da so se drevesa bolj lomila pod težo primrznjenega dežja, ne zaradi zmrzovanja sokov v njih samih._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
voda

danes je vse možno, lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Čudovito Voda.
Po eni strani tako umirjeno, pa vendar razgibano. Izredne fotografije in tvoje besede vedno tako sedejo nekam globoko v dušo.
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

voda, upam, da ti je vredu, da kar tukaj vprašam... mi lahko opišeš paradižnik Kata in pa Bosanski rumeni manjši, ki sem ju dobil od tebe.
Hvala.
voda

Zuf seveda. paradižnik Kata sem poimenovala po nonici katera mi je dala seme. v sosednjem manjšem mestecu sem kar eno staro ženico, ki je slonela ob portunu vprašala ali ima kaj stare sorte paradižnika. dala mi je dva paradajza, da ne more več ker, da bo kuhala salso. zame je to bilo čisto zadosti. torej Kata p. je rdeč, malo večji ala pomaranča, tako kot so bili nekoč. zelo okusen in močno dišeč po paradajzu.
bosanski je oranžnorumene barve in malo manjši od Kate p. ima več gela in če se ne motim je trša lupina. okus, hja bomo znova občutili letos. oba sta gladko okrogla. zuf lep dan ti želim. voda.
seme bosanskega mi je dal Matic20, če se ne motim, da te vzgaja njegova babica._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

Lepe slike.
Tista prva rdeča solata, zgleda kot vrtnica_________________LP Žižola
voda

lepa za pojest a ne žižola. mislim, da je tudi ubrala tako pot. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Hmmm, se mi je zdel tale Kata nekaj posebnega... tvoj opis čudovito zveni... semena so lepo kalila, komaj čakam plodove.
Bodi lepo!
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”