Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik ne na nebu ne na zemlji

Moderator: Melona

Odgovori
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Voda, super! Kdo ti je bil pa majstor za te velike loke in koliko je razdalja med stranicama, se mi zdijo kar široki?in dala si mi idejo Wink Wink
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ma to je vse samo stoj in glej, Voda! Kako šele bo, ko bodo te mreže vse preraščene!
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

TanjaTT sedaj sem šla merit, ker nisem bila prepričana da je razdalja med loki res 4 m. sploh ne izgleda tako narazen, ker je sredinska višina 2 m. špalir je zasukan proti hribčku (zaradi njive), torej ni naravnost ampak dela rahel zasuk v desno. (nekoč naj bi se nadaljeval, tako da bi šel ob rob njive in rob dolinice in bi nekako imel obliko ala neka obratna črka S - hahahaha kakšna domišljija? a kdaj vse to?).no sedaj je zaradi tega zasuka v desno leva stran daljša in je sicer dolga 8 m z dvema odprtinama za prehod. vsaka je široka po 1m. zaradi ukrivljenosti na noter desno je desna strana dolaga 4m in cca 60cm.
desno in levo stran vežejo ukrivljene močnejše železne cevi debele za dober palec. prišvasane so v železo podlogo v narejenih betonskih nosilcih (beli stebrički kateri bodo pojma nimam kako še zakamuflirani ker to mi baš ni bila dobra rešitev. previsoki so.). čez vse je postavljena nekako na mero rezana in štukana gradbinska mreža in zašvasana med sabo in za polkrožne nosilce, z odprtinami pri prehodu, da tudi višji ne morejo zadevati ob železo.
desna stran nima prehoda ker je itak ožja in ker je takoj za vsem tem hribček.

upam da ti bo prezentno to kaj sem napisala- seveda delavec mora imeto sabo vso to švasarijo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Da se ti oči spočijejo in srce zaigra, v možganih pa: kaj, kje in kako

Naj raste in cveti še naprej ! Prečudovito_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Citiram:
upam da ti bo prezentno to kaj sem napisala- seveda delavec mora imeto sabo vso to švasarijo.

Meni je. Zlasti ob pomoči drugega sklopa slik iz prve strani tvoje predstavitve. Laughing
Če nikakor ni jasno kaj je bilo prvo, jajce ali kokoš, je tu povsem kristalno. Ideja, ki je preko interaktivne debate "meso" postala.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

voda, kako lepo! Meni pusti pogled na rastline, ki rastejo v zahtevnejših pogojih, še poseben vtis neke življenjske moči, kot: narava nam ni prijazna, ampak me se ne damo Cool . Pusta trava, kamenje in lok vrtnic - l hko bi strmela v to tudi ure in ure. Enako, kot skromno rastje v visokogorju.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Voda, odlično, tudi jaz bi rabila tako mero,vendar ne na S,no,mojemu majstru to ne bi bil problem, večji je ta, kako ga prepričati Wink
kaj pa ti pleza gor, mogoče American pilar in drugi strani New dawn?
Za tisti plavo črniko pa bi se res zmenile Laughing
voda

TanjaTT, semena črnik boš dobila.

opazila sem, da vama je všeč vrtnica Akropolis. tudi jaz je imam tukaj v I. prva začne cveteti takoj po roguzi Skabrozi. izdržljiv in dolgotrajen cvet tudi ko odcveti ostane na rastlini in kot ste že zapisale spreminja barvo tako da je takrta še lepši nostalgična roža. prilagam nekaj fotk. žal Akropolis ni izpostavljen aupam, da ga odkrijete. lpvoda

opozarjam na lepoto in trajnost cveta burbonke Konprinzessin Vktoria. žal ne diši kot njune sorodnice. barva cveta se menja od roza do skoraj bele. lpvoda

bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Zanimivo glede Viktorie!

Moja vleče iz krem na belo barvo, saj tudi njeno drugo ime to kaže - Souvenir de la Malmaison jaune (rumen).

Fotografije pa so....dih jemajoče._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
voda

tukaj pri meni je junij mesec žuželkoljubezni. noro. ženska živalca je skoraj vedno večja od moške, saj ni čudno ta se pase po cvetovih in na hrbtu nosi moški osebek. če boste pozorni pri ogledu zlate minice boste opazili moški spolni organ. lpvoda

Odgovori