Tole vreme je vse zamešalo

Odgovori
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Na našem koncu še vedno nič Sad

Bi pa bilo fajn da vsaj en malo zalije.
Jagodičje je čist presušeno Sad_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Vodenka,tudi mene zvija ampak,če bo dež,tudi to potrpim.
Danes je bilo sedem kapelj in pol.Niti prahu ni pobralo._________________Narava vse povrne!
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Upam, da se napoved jutri uresniči in vam dodobra zalije!

Vodenka, ferdo, en koš zdravlja vama pošiljam jaz, jaz!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Delim usodo z biciklom, vodenko in ferdom36. Pri nas še kaplje ni bilo Rolling Eyes . Z velikim upanjem čakam jutrišnji dan. Saj ne da bi bilo že zelo hudo, ampak, če ne bo dežja, se bo rastlinam že pričelo poznati.
Mesecnik

Odgovor Napisal/-a Mesecnik »

Jaz pa ne vem, če je bilo kaj od popoldanskih črnih oblakov:s. V SG je pa menda deževalo._________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Tudi jaz vam želim dež.
Lahko pa povem, da sem trenutno iz sosedinega vrta(ker ne vidi zaradi očesne bolezni), kjer smo ponovno pobrali krepko preko 100 rdečih polžev. Samo malček dežja v tednu dni, pa so bruhnili na plano ko .....Pri nas so bili trije(najdeni/videni): na solati, trati in fižolu. Pri njej so na solati in čebuli kar viseli v grupah. Tudi po več ko 25 cm od tal.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Seveda se tudi jaz ne spomnim več kdaj je nazadnje deževalo, verjetno še ena dva tedna več kot na drugih suhih koncih.
Ampak ker vem, da danes in jutri tudi ne bo, potem naj bo vsaj lepo vreme, da bomo imeli kaj od tega. Laughing_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Pri nas je ponoči močno namočilo.Zadostovalo bo za kaka dva dni.K sreči kljub močnemu vetru nizki fižol še stoji pokonci.Se je precej ohladilo.tudi sonce je danes bolj kumerno.
Še pred kratkim smo drug drugemu želeli sonca.Danes vam želim vsaj kako urico umirjenega dežja.So rastline precej lepše po dežju.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Huh, čeprav nismo daleč stran tudi tokrat nismo bili deležni kapljic. Crying or Very sad
Nam bi morala želet vsaj kakšen dan dežja, kajti ena urica bo samo sprala prah.
Toliko jamram, da bi danes pa res moralo kaj pomagat. Embarassed
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

Bicikel je napisal/a:

Toliko jamram, da bi danes pa res moralo kaj pomagat. Embarassed

Bicikel, po moje bo danes res pomagalo, saj je napovedano da se bo dež razširil čez vso Slovenijo nevem
Odgovori

Vrni se na “Čvek”