Stran 51 od 86
Objavljeno: Če Jun 08, 2017 9:03 pm
Napisal/-a mravlja
Uhu, Spiridon, dober prikaz!
Objavljeno: Pe Jun 09, 2017 12:07 am
Napisal/-a Spiridon
thag je napisal/a: |
Spiridon samo tako?? je potrebo pol tresti cvet, da se oplodi? Ma kaj to je lepilo za les? |
Ni treba. Običajno je vedno dovolj vetra, ki namesto nas "trese" rastlino.
Za lepljenje cvetnih popkov se uporablja navadno lesno lepilo brez organskih topil.
Objavljeno: Pe Jun 16, 2017 10:08 pm
Napisal/-a Zelenc
A so lanski zamrznjeni plodovi primerni za kuhanje omak?
Objavljeno: So Jun 17, 2017 1:02 am
Napisal/-a Spiridon
Zelenc je napisal/a: |
A so lanski zamrznjeni plodovi primerni za kuhanje omak? |
So. Pri meni je ta način ustaljena praksa.
Objavljeno: So Jun 17, 2017 11:01 pm
Napisal/-a Zelenc
Aha, ok. Ker sem probal nekaj zmrznjenih primerkov, pa sem bil kar malo razočaran glede na to, da so bili povsem mehki, ko so se odtajali. Čvrst plod je vseeno nekaj povsem drugega, starih pa ne bi rad zavrgel.
Fajn, se bom lotil kuhanja, pa bo šla ozimnica v omakce.
Objavljeno: Ne Jun 18, 2017 12:31 am
Napisal/-a Spiridon
Hja, saj se tudi oni čvrsti med kuhanjem zmehčajo do čisto mehkega.
Objavljeno: Ne Jun 18, 2017 1:07 pm
Napisal/-a pajo
Sedaj bo veselje vsak dan opazovati napredek na rastlinah ter plodovih._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Objavljeno: Ne Jun 18, 2017 5:53 pm
Napisal/-a Trocki
pajo je napisal/a: |
Sedaj bo veselje vsak dan opazovati napredek na rastlinah ter plodovih. |
Pajo ti nič ne senčiš rastlinjaka? Koliko pa kaj pride stopinj notri ko je odzunaj 30°C in več?
Objavljeno: Ne Jun 18, 2017 7:19 pm
Napisal/-a Zelenc
Pomoje je dost če ga odpre na dnu levo in desno?
Objavljeno: Ne Jun 18, 2017 8:12 pm
Napisal/-a pajo
Trocki je napisal/a: |
pajo je napisal/a: | Sedaj bo veselje vsak dan opazovati napredek na rastlinah ter plodovih. |
Pajo ti nič ne senčiš rastlinjaka? Koliko pa kaj pride stopinj notri ko je odzunaj 30°C in več? |
Ne nikoli ga ne senčim. Tukaj na sliki ni v celoti odprt drugače pa je na 6 straneh. Ja notri pa je tudi če je vse odprto od 35 do 44!_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.