Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous
Pri meni se je povsem poslovilo cvetje pri Fancy Eye in rdečem NN iz semena. Kora Alba odpira zadnje cvetove, njena roza sestrica (ali sestrična) bo izgleda vztrajala par dni dlje. Kar nekaj popkov ima še belo-rumena, rdeči od mfranca, ki je po nesreči letos v senci, šele dobro razvija popke. Ob primernem vremenu računan na cvetove čez dobrih 14 dni. Bo pa takrat bolj zaželen in občudovan.
Letos sem prvič opazila, da hibiskusovo cvetje obiskujejo tudi čebelice. Prejšnja leta so bile samo muhe in ose. Posledično bo izgleda več semena. Načelno sem ovenele cvetove sicer trgala, a sem in tja kakšen mi je ušel in kar precej semenskih glavic se lepo debeli.
Letos sem prvič opazila, da hibiskusovo cvetje obiskujejo tudi čebelice. Prejšnja leta so bile samo muhe in ose. Posledično bo izgleda več semena. Načelno sem ovenele cvetove sicer trgala, a sem in tja kakšen mi je ušel in kar precej semenskih glavic se lepo debeli.
Pri meni zacvetel zadnji, še bo cvetov,popkov je kar precej
_________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
_________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
Dajmar prekrasni so cvetovi. ta temno roza z izrazitimi "venami" je prečudovit, rdeč zeloo zanimiv. (če bo kaj semen, prosim zanje).
prosim, razloži ali take spremembe pridejo z ustrajnim sejanjem?_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
prosim, razloži ali take spremembe pridejo z ustrajnim sejanjem?_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
ma prekrasni so. ta zadnji cvet ali je res takšen, da se po naravi frtajčka na robovih ali je to zaradi nižjih temperatur. čestitke pri tvojem opravilu opraševalca. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)