Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Zadnji popki

mfranc, tole je tvoj rdeči, ki ga je letos žal pošteno senčil oreh. Drugo leto bo spet imel normalne pogoje, saj smo oreh ostrigli "na balin" .
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Muha lep grmiček, pa cvetele bo cvetel, cvetel do prve slane. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
nimam pojma

Odgovor Napisal/-a nimam pojma »

Moji so pa letos taki!Ker sem se po dveh dneh blodenja sem in tja in brisanja in premetavanja in vrtenja levo desno po Shrani.si objavljam tako,kot mi jih je uspelo prenest.
Seme mi je letos doniral Dajmar, lani pa Darso.Slike so slabe,ker sta oba aparata foto in tapameten po sodobnih merilih že za odpis, ampak v živo so bili pa prekrasni.Hvala obema!_________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

imaš lepe hibiskuse in kpt vidim roko za sejanje. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Še ena, ki so jo okužili hibiskusi Very Happy . Dobrodošla v družbi in čestitke za lep izkupiček sejanja!
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Lepi, prelepi, vsi! Tisti temno rdeči je pa še posebno čudovit!
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Nimam pojma, zelo lepi so in se verjetno za to leto poslavljajo...

tistega zadnjega na sliki pa le shrani semena, takšnega pa še jaz nimam. Se doma malo igram in križno oprašujem cvetove....

lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
nimam pojma

Darso je napisal/a:
Nimam pojma, zelo lepi so in se verjetno za to leto poslavljajo...

tistega zadnjega na sliki pa le shrani semena, takšnega pa še jaz nimam. Se doma malo igram in križno oprašujem cvetove....

lp D

Žal od nobenega hibiskusa nisem uspela dobiti semena, glavice so postale rjave in suhe,preden je seme dozorelo pa so odpadle.Sem ravno hotela vprašat tukaj, če ima še kdo enako težavo.
Je pa tisti zadnji Princess Laura, seme mi je daroval Dajmar.Dobila sem tri, vzklilo je samo eno.Mogoče ga imaš še kaj, Dajmar?_________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Kolikor hočeš, bom pripravil.
Za tistega, ki ga imaš za Princes Laura je toliko res, da sem ga nabral na Princes
Lauris čim sem ga oprašil pa bogvedi .
Potaknjenec Laure, ki mi ga je dala Darso, cveti tako.
nimam pojma

Haloooooo,Dajmar, me je danes presenetil tvoj paket, hvala ti.

Sicer sem pa malo nemarna, kar se tiče imen, mi je kar nekako vseeno, katero ime nosijo,lepi so vsi!

Poglej ZS_________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
Odgovori