RAČKE TEKAČICE

Odgovori
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Ej, upam, da ti je tole šola. (me je kar malo pojezilo, češ kako si mogel...)

Za kazen bi te ....

Pa brez izgovorov. Ponovi vajo in glej, da ne bluziš več, ker tole je bil skoraj smrtni greh.
reider

Odgovor Napisal/-a reider »

Lisica. V tisti prostor nastavi kokoš, ki bo pod neko močno škatlo in obteži. NA vhod pri luknji pa nastavi šlokajzn. ČE jo nebo na noter, ji bo na ven. Kdo bo šel not, bo šel zadnjič.
Lahko pa izdelaš loputo, ki bo rahlo nagnjena. Vstavi v odprtino. V eno stran se lahko odpere, v drugo pa več ne.Spodaj pusti malo placa, da se not vidi, da jo premami kokoš pod kišto. PA ji zutra jager vošči dobro jutro.

Lp, vsi delamo napake, žal so nekatere nedopustne, ker nimajo popravnega izpita. Moje sožalje. Sad
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Žal, ostala je le čudovita slika. Naj se kost zaleti ali lisici ali komer koli.
Grenak priokus konec leta, bo pa v novem vse drugače, vse bo boljše.

lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Furman, mogoče pa so same odšle ven in se nekje pasejo. Poglej malo po okolici.
Upanje umre zadnje._________________
Slika
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Joj, kakšna škoda. Crying or Very sad
Mogoče pa res z novim letom pridejo k vaši hiši nove račke in novo veselje. Držim pesti, da bo tako.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Se pridružujem Tiani.
In, da veš, kako danes diši po hiši, sušim nekaj tvojih jabolk. Suhe so sladke, krasne, ..................prav nalašč jih sušim danes.
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Zgodilo se je že 27. Dec. Z mojo drago sva imela obletnico in sva šla malo po Ljubljani lučke gledat inna vecerjo. Doma je bil 23 letnik a je pozabil zvečer zapret luknjo skozi katero so imele izhod. Sumljivo je le, ker ni nikjer nobenega perja, tako, da je opcija tudilisjak na dveh nogah. Mene tko 3 dni ni bilo doma._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Škoda. škoda, škoda..Ena šola več za vse nas
Kje pa je bla psička?
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Psička je kadar nas ni doma in ponoči zaprta vv osednji stavbi, kjerr so kokosi. 20m stran._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Grozno! Mi je hudo za male tačke.
Naslednja jatica bo bolj varna, tudi sin ne bo nikoli več pozabil.

Ni nujno, da je na dveh nogah lisjak. Če si jo odnese, da ne poje tam, potem tudi perja ni. Pri nas je prišla še v polmraku, skoraj po svetlem lisica in eno odnesla, verjetno bi odnesla eno po eno, če ne bi šli ravno zapret. Zdaj jih ne pustim več samih. Ali se pasejo okrog hiše, ko odjadrajo nazaj proti travniku ob ogradi, jih lepo zaprem, imajo zunanji del kar velik.

Hitro bo pomlad pa boste kupili par novih in komaj čakam nove slikce. Je kar dolgčas brez tega 'hrupa'.

Ravno danes sem svojim odprla vrata, ko so se pasle, ker je bilo premrzlo in so hotele nazaj v ogrado, pa jih je pet našlo skozi, ena je pa ob ogradi zašla v napačno smer.
Kakšen kaos in panika! Ona levo in desno, tri račke živčno gagale v ogradi, racmana pa lepo kavalirsko do vrat in jo počakala, da so šli skupaj not. Neverjetno so navezani en na drugega.
Odgovori