Čili 2016
-
-
- Kraj: Ljubljana
mala majska inventura ...
Cayennetta, pripravlja se na prvo večje zorenje

Jalapeno še ni v fazi zorenja, mu še manjka

Črni habanero je najbolj počasen

Mimogrede, spodnji mali habanerčki so bili sejani istočasno kot veliki.
Razlika je v tem, da rastejo v "naravnih pogojih" moje terase, ta veliki pa s pomočjo "akademske razsvetljave"
_________________mfranc
Cayennetta, pripravlja se na prvo večje zorenje

Jalapeno še ni v fazi zorenja, mu še manjka

Črni habanero je najbolj počasen

Mimogrede, spodnji mali habanerčki so bili sejani istočasno kot veliki.
Razlika je v tem, da rastejo v "naravnih pogojih" moje terase, ta veliki pa s pomočjo "akademske razsvetljave"

-
Lepo
jaz sem dobil še nekaj sadik, sedaj jih vse skupaj naštejem 44. :P No ja morda malenkost pretirano št. a bomo videli kaj bo
Nekaj primerkov, kateri bodo prezimili so po loncih, ostali pa v zemlji.
V loncih imam lanskega cayenskega, letošnjo carolino reaper, morugascorpion,makedonskega, red cherry, habanerota oranznega in rdecega.
naj povem še, da moruga scorpion ima še dva majcena feferončka, sicer še zelena...

Nekaj primerkov, kateri bodo prezimili so po loncih, ostali pa v zemlji.
V loncih imam lanskega cayenskega, letošnjo carolino reaper, morugascorpion,makedonskega, red cherry, habanerota oranznega in rdecega.
naj povem še, da moruga scorpion ima še dva majcena feferončka, sicer še zelena...
-
thag je napisal/a: |
Lepo ![]() ![]() Nekaj primerkov, kateri bodo prezimili so po loncih, ostali pa v zemlji. V loncih imam lanskega cayenskega, letošnjo carolino reaper, morugascorpion,makedonskega, red cherry, habanerota oranznega in rdecega. naj povem še, da moruga scorpion ima še dva majcena feferončka, sicer še zelena... |
Na kak način sploh uporabljate te noro pekoče čilije, še posebej zgoraj omenjena karolinsko žanjico in trinidadskega moruga škorpijona?