Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Figa, smokva - Ficus carica

Odgovori
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Sem prelistal vseh 36 strani, vendar nisem zasledil , da bi bilo ob kakem vpisu govora o cepljenju fig. Je kdo že to prakticiral? Kako?
Hvala!_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
forest727

Odgovor Napisal/-a forest727 »

Fige se ti ne splača cepit. Cepič zagrebi pa je to to. Itak se ti bo hitro ukoreninila.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

To že, ampak ali se jo da cepit in kakšna je kaj uspešnost? Recimo, da imamo željo imeti več sort na istem drevesu.
Optimist

Tako! Jaz bi pač poskusil, ker se menda da! Placa pa nimam v nedogled.._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Bicikel

A imaš ugledanih kaj cepičev? Imam eno figo v loncu, ki mi ni prav nič všeč. Ima (pre)več poganjkov iz zemlje in bi se lahko malo poigral s ceplenjem na njih. Se mi zdi, da kakšne hude škode ne bom naredil četudi ne uspe.
Optimist

Trenutno ne, se pa zna zgodit da pride kaj okol.._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Optimist

Evo, sem našel! Potrebna je sicer prijava, ma puole....

http://figs4funforum.websitetoolbox.com/file?id=1427823_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Bicikel

Pa si našel kaj na temo cepljenja? Jaz na hitro nič. Če si, pošlji link.
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Optimist

http://www.greffer.net/?p=7_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Odgovori