Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Polži
lani sta se na bližnjo smreko priselili 2 šoji, delali sta mi raztur po travi, ravno tam kjer sem običajno videl največ oranževcev. Letos je bilo razkopano vse okrog komposta in na drugi polžji lokaciji. Ali je možno, da jih šoje cepajo? Ker se mi zdi zelo neverjetno, da bi kar izginili. Sem teden nazaj potrosil malo modrega in ni nobene sluzi nikjer. Leto nazaj je bilo zasluzano vse. Sedaj se šojin podmladek ravno uči leteti, prilepim slike kasneje.
Letos redno posipam slux in je veliko boljše.
Sem testirala in pustila en del trate ob škarpi neposut z zrnci, pa da imam za primerjavo - sem v tej vročini zadnjič na kvadratnem metru pobrala skoraj 100 komadov. Na vrtu in tam, kjer potresam, se tudi najde kakšen, jasno - ampak od aprila do zadnjič skupaj manj kot 100. Slux pri meni očitno dobro opravlja svojo nalogo, neverjetno!
Mi ga bo pa zmanjkalo do jeseni - žal - če mi ga lahko kdo od gartlčanov proda kakšen kilogram, bom zelo vesela.
Sem testirala in pustila en del trate ob škarpi neposut z zrnci, pa da imam za primerjavo - sem v tej vročini zadnjič na kvadratnem metru pobrala skoraj 100 komadov. Na vrtu in tam, kjer potresam, se tudi najde kakšen, jasno - ampak od aprila do zadnjič skupaj manj kot 100. Slux pri meni očitno dobro opravlja svojo nalogo, neverjetno!
Mi ga bo pa zmanjkalo do jeseni - žal - če mi ga lahko kdo od gartlčanov proda kakšen kilogram, bom zelo vesela.
pika99 je napisal/a: |
Mi ga bo pa zmanjkalo do jeseni - žal - če mi ga lahko kdo od gartlčanov proda kakšen kilogram, bom zelo vesela. |
V sili si lahko pomagaš s Ferramolom, ki ga prodaja na primer Kalia - ista aktivna snov, le da je koncentracija polovična, cena pa dvojna, torej efektivno 4 x dražje kot Sluxx. Vendar če je kriza in če je samo kila, se preživi.