Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

RAČKE TEKAČICE

Igy

Odgovor Napisal/-a Igy »

Naše tekačice, so se zdaj ko je padel sneg sneg začele obnašati kot je treba in to je da gredo ob mraku na varno.
Prej so bile znaj dokler jih nismo nagnali noter._________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Igy je napisal/a:
Naše tekačice, so se zdaj ko je padel sneg sneg začele obnašati kot je treba in to je da gredo ob mraku na varno.
Prej so bile znaj dokler jih nismo nagnali noter.

Enako pri nas, same so šle šele, ko je bila že tema. Pa bognedaj, da je deževalo, bi imele žur do jutranjih ur Laughing
vik

Odgovor Napisal/-a vik »

lep pozdrav.
sem novinec v vzgoji račk.Pa me zanima koliko časa si vzame raca po zadnji znešeni jajci da gre valiti?Moja je znesla pri meni 3 jajce jaz pa sem ji še dodal 7jajc. Sedaj je prenehala nest ,danes je 5.dan po znešeni zadnji jajci ona pa še vedno ni šla valiti?!?
Mad
lp Vik
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Jaz pa sem prav zadovoljna s sosedovimi račkami Razz , ki tudi pri nas pridno delajo red s polži..._________________Živeti na podeželju je najlepše!
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

MARIJAV je napisal/a:
Jaz pa sem prav zadovoljna s sosedovimi račkami Razz , ki tudi pri nas pridno delajo red s polži...

Idealna rešitev, se strinjam.
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

A se ima lahko v istem kurniku kokoši in race tekačice?_________________Iščem zanimive sadne vrste...
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Lahko, se držijo stran ena od drugih. Le petelin se morda ne bi strinjal s tem. Ko kuna napade pa raje raco vzame..._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
reider

Odgovor Napisal/-a reider »

Utrinek v času. Veselje pri nas v oborah:
https://youtu.be/Kbd3NdVSVfk
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Mi smo si sposodili za dva dni race, žal je raca in dva samca, pomota prodajalca lani, obratno bi moralo biti. prav smili se mi drugi samec, samo gleda vodilnega

Na voljo imajo pol h in ogromno polžev. ko smo jih spustili, so se zapodile v travo. raca je najbolj pridna. Drugi dan so že vedele, kje imajo vodo in kruh v njej. Ga obožujejo. Le za spanje smo jih ulovili, same niso hotele. Za prvomajske praznike bodo dlje časa pri nas. Takrat bomo še par kur vzeli na posodo, da bodo čistile pod drevjem, seveda ograjene. Ko bom spraznila rastlinjak, bodo pa v njem naredile čistko. Letos poskusno. Načrti so super, realizacija bomo videli. še kokošnjak moramo narediti. "Račnjak" je že._________________Lp, Živa
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

To ste si sposodili priložnostno pri znancih ali obstaja kot redna ponudba?
Odgovori