Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Citrus
-
- Kraj: Domžale
Končno mi je uspelo na cepiti limono na poncirus.
In 2x 2 cepiča !
Podlage so še iz semen tistih plodov, ki jih je njega dni Voda prinesla na eno srečanje v Šiško.
Obe ploščični okulaciji sta že odgnali ( cepil sem lani septembra ).
T-okulacija tudi perspektivno izgleda. Brst je napet, ni pa še odgnali.
Cepiče limone je pa priskrbel sodelavec, ki jih je odrezal z več kot 30 let stare rastline, ki jo je včasih imel on, še pred tem pa njegov oče. Ta jo je pa dobil od nekega igralca ali opernega pevca, ko mu je pomagal pri selitvi ...
______
In 2x 2 cepiča !
Podlage so še iz semen tistih plodov, ki jih je njega dni Voda prinesla na eno srečanje v Šiško.
Obe ploščični okulaciji sta že odgnali ( cepil sem lani septembra ).
T-okulacija tudi perspektivno izgleda. Brst je napet, ni pa še odgnali.
Cepiče limone je pa priskrbel sodelavec, ki jih je odrezal z več kot 30 let stare rastline, ki jo je včasih imel on, še pred tem pa njegov oče. Ta jo je pa dobil od nekega igralca ali opernega pevca, ko mu je pomagal pri selitvi ...
______
brbr je napisal/a: |
Ko smo še imeli košček zemlje ob morju, smo imeli tam dva madarinovca, ki sta uspevala brez problema. Za limonovce in pomarančevce pa mislim, da je Slovenija preveč severno in morajo biti posajeni v zelo zatišnih legah in pa še to ne katera koli sorta. |
Potrjujem to, kar si napisala. Tukaj pri meni mandarine uspevajo, pomaranče pa ne. Sam vidim, da Petru, ki je iz obale tako kot jaz mu lepo uspevajo. Najbrž imamo mi pomarančevec na napačni legi in bi ga morali presaditi. Mi ga imamo na V, a njemu ustreza sonce in zatišje.
Life is like a game ... play it ...
-
- Kraj: Domžale