Moje pisano veselje
-
Muha-saj nas vremenske neprilike niso obšle-zmrzal,veter,nevihte-škode je naredilo,kar dosti-a lepše je razmišljati o dobrih stvareh
Plamenka-paradižnika,borovnic,malin,aronij,robid,ačoč je res ogromno,tudi čajote lepo kažejo
Melona-to sem že premišljeval,pa mi je ušlo iz glave
Cinija 1-ne vem-že po naravi sem optimist in se rad smejem,tudi ko sem slabe volje mi hčerkice hitro privabijo nasmeh na usta,z svojimi vragolijami
Plamenka-paradižnika,borovnic,malin,aronij,robid,ačoč je res ogromno,tudi čajote lepo kažejo
Melona-to sem že premišljeval,pa mi je ušlo iz glave
Cinija 1-ne vem-že po naravi sem optimist in se rad smejem,tudi ko sem slabe volje mi hčerkice hitro privabijo nasmeh na usta,z svojimi vragolijami
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Robi, kaj pa šipek na vašem dvorišču, a bo kaj obrodil? Jaz sem še vedno navdušena nad pripravo šipkovega vina in kisa. Lanski je bil že boljši kot predlanski, ki smo ga na kofetkanju v Ljubljani preskušali s kapalko Če bo kaj, se že zdaj priporočam._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
Ja prvi je Alice's Dream-ena od novejših indigo sort.
Drugi je Zabava
Tretji pa Lucinda z korenčkovimi listi(kot si ti poimenovala),podobne liste ima še sorta Silbertane
Pa še ena zanimivost vsaj zame-sorta Novogodnyi ima angora liste in plod,med tem ko ima sorta Garden Peach kosmat samo plod-na dotik podoben breskvi ali marelici.
Drugi je Zabava
Tretji pa Lucinda z korenčkovimi listi(kot si ti poimenovala),podobne liste ima še sorta Silbertane
Pa še ena zanimivost vsaj zame-sorta Novogodnyi ima angora liste in plod,med tem ko ima sorta Garden Peach kosmat samo plod-na dotik podoben breskvi ali marelici.
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana