Stran 59 od 86

Objavljeno: Ne Jul 23, 2017 8:08 pm
Napisal/-a Zelenc
Mene pa nekej zanima - lani sem preko semillasa kupil semena Butch T scorpion. Zadevice so mi lani lepo uspevale, plodovi pa so bili lepi, svetlo rdeči. Ker mi je nekaj semen ostalo, sem jih uporabil tudi letos, le da mi tokrt uspevajo zelo temni plodovi. Čilije gojim popolnoma enako kot lani, a vseeno je prišlo do precejšnje spremembe barve plodov.

Je to morda zaradi starosti semen, ali zgolj igra narave?

Objavljeno: Ne Jul 23, 2017 8:10 pm
Napisal/-a Zelenc
Ffloyd je napisal/a:
Danes se opazil luknje v cilijih. V enem izmed plodov pa nasel licinke na sliki. Ve kdo mogoce kaj je to in kako se jih znebit?!

Hvala za odgovore

[/img]
Lani se je meni to dogajalo na Habanero Brown - zunaj lep čili, na sredini pa lepa okrogla luknjica cca 3 milimetre. Noter pa te grde packe... Dogajalo se mi je le na nekaj plodovih, ostalo pa je bilo ok. Ni se več ponavljalo, tako da nisem nič ukrepal glede tega.

Objavljeno: Po Jul 24, 2017 12:42 am
Napisal/-a Tiana
Čili, ki ga v Koreji uporabljajo za pripravo njihove fermentirane jedi kimchi. Slikano v različnih časovnih obdobjih.


Objavljeno: Po Jul 24, 2017 1:05 am
Napisal/-a Plamenka
Tudi pri meni je že dozorel, poskusila ga pa še nisem.


Objavljeno: Po Jul 24, 2017 10:32 am
Napisal/-a Bicikel
Takole, mala malca za danes Wink Ne, ne bi bila prehuda. Bo pa pokušina za navdušence pekočin v službi.


Objavljeno: Po Jul 24, 2017 10:54 am
Napisal/-a Plamenka
Zame bi bil že en sam svež dovolj hud. Dober tek vsem skupaj! Wink

Objavljeno: Sr Jul 26, 2017 7:22 pm
Napisal/-a Trocki
Nekaj letošnjih Very Happy

Thunder mountain longhorn


Makedonka


Jays peach ghost scorpion

Objavljeno: Sr Jul 26, 2017 7:50 pm
Napisal/-a Plamenka
Sami zanimivi posebneži. Wink Prva dva imam tudi jaz, tretji je pa premočan zame.

Objavljeno: Sr Jul 26, 2017 8:51 pm
Napisal/-a figula
Trocki, goljufaš - na prvi sliki si neke špagete gor obesil ..... Laughing Laughing
super so !

Objavljeno: Sr Jul 26, 2017 10:36 pm
Napisal/-a Zelenc
Jes sm pa včeraj že prvo serijo omakic skuhal.
Mnjama...