Citiram: | ||
|
Mali rožnik
-
TANJA TT upam da ne , če ne drugega vsaj o vrtnicah si bova imela kaj za povedat
Poezija če si kaj po mojih koncih lahko komot prideš pogledat u živo
geisha če sva že skor soseda se sigurno kdaj srečava
Še neki frišnih ...
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Bonanza
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Camelot (Tantau rose)
Schwarze Madonna
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.Nazadnje urejal/a Gardener 11 Jun 2013 20:25; skupaj popravljeno 2 krat
![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif)
Poezija če si kaj po mojih koncih lahko komot prideš pogledat u živo
![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif)
geisha če sva že skor soseda se sigurno kdaj srečava
![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Še neki frišnih ...
Bonanza
Camelot (Tantau rose)
Schwarze Madonna
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.Nazadnje urejal/a Gardener 11 Jun 2013 20:25; skupaj popravljeno 2 krat
-
Ok popravljeno , oziroma "dopisano" za tiste, katera imena vem ...
TANJA TT verjetno da imaš prav , prva in druga tudi. Hja bilo je darilo in ja se najdejo ljudje , ki ti poberejo vse etikete dol
. Kupljena je bila pri Vrtnariji Babnik , tako , da verjetno je Kordes ... če slučajno ju prepoznaš ...
1vrtnica hvala , enako ...
TANJA TT verjetno da imaš prav , prva in druga tudi. Hja bilo je darilo in ja se najdejo ljudje , ki ti poberejo vse etikete dol
![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif)
1vrtnica hvala , enako ...