Stran 7 od 11
Objavljeno: To Sep 17, 2013 12:58 pm
Napisal/-a voda
Furman živio, kaj češ postajam pozabljiva. glede objema nič hudega, če bo tvoja gospa blizu večji in širši objem bo v troje.
Vinkoz hej, zagotovo bi v.b. kalile tudi pozlačene, a kaj ko bodo plodovi zeleno-rdečei alikot sem rekla rdeče-vijola ali belo zeleni... lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Objavljeno: To Sep 17, 2013 10:48 pm
Napisal/-a vinkoz
Pozdrav.
Glede na število prosilcev za koščice"VIJOLA VINOGRADNIŠKE" je razpoložljiva količina- ostanek - 0 -
lp. Vinkoz
Objavljeno: Pe Sep 20, 2013 10:57 pm
Napisal/-a Plamenka
Predlogi in pravila za Gartlclov so objavljeni v prvem prispevku.
Objavljeno: Pe Sep 27, 2013 10:10 pm
Napisal/-a venus
Joj, kakšen problem imam glede gartlclova. Že dva tedna iščem primerno darilo. Nič ne najdem takšnega. Ima kdo kakšno idejo. Doma nimam nič takšnih stvari, ki bi prišle v poštev za darilo in bi bile uporabne! Vse kar uporabljam na vrtu sem si kupila in nič od tega nima "starinske uporabne ali okrasne vrednosti". So lahko za darilo tudi kakšne škarje, čeprav nove ali kaj podobnega uporabnega? Lep pozdrav!
Objavljeno: Pe Sep 27, 2013 10:24 pm
Napisal/-a muha
Ali pa kozarec ozimnice, če ti jih hodi kaj več, če gobariš vrečkica suhih gob, ali lastnoročno nabranih in pusušenih zelišč za čaj, za začimbe .... Tudi sama bom izbrala nekako v tem smislu.
Objavljeno: Pe Sep 27, 2013 10:48 pm
Napisal/-a venus
Hvala muha! Tega pa je nekaj doma. Še danes sem kuhala hruškovo marmelado.
Objavljeno: Pe Sep 27, 2013 11:28 pm
Napisal/-a Aye-Aye
Hruškova marmelada. venus, jaz bi pa takega ulova na gartlclovu bila zelo vesela
Objavljeno: Pe Sep 27, 2013 11:31 pm
Napisal/-a Plamenka
Jaz tudi potiho upam, da jo bom ujela.
Objavljeno: So Sep 28, 2013 12:08 am
Napisal/-a venus
Prva serija je dobra. Za to pa še ne vem. Prvi sem dala želirni sladkor. To pa sem kuhala z navadnim sladkorjem. Dala sem jo kar v pečico. Ni skoraj nobenega mešanja. Prvič sem probala ta način s slivami. Prav elegantno. Še kaj drugega lahko delaš zraven. Samo včasih malo premešaš. Bolj iz radovednosti, če je že gotova, ker se nič ne prijema.