Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2014

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Kje si uspela nabaviti te sorte?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Zana

Odgovor Napisal/-a Zana »

Nekaj sem jih dobila, nekaj pa kupila. Od vsakega pa mislim vzgojiti samo eno sadiko, ker nimam toliko prostora. Razen Cherry bombs bom imela kakšne tri sadike, ker jih nameravam vložiti.

Hinkel Hats pa sem dobila v nagradni igri na fb strani Smile : https://www.facebook.com/ChiliPepperinfo
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Jaz ti lahko ponudim Rocoto Royo - red in Peniss chily - vidim, da ju še nimaš. Wink_________________
orhy

Ah, zdaj vidim, da Petra pa imaš._________________
Zana

Hvala, da si načela to temo, ker me nekaj zanima in si me spomnila... Ali je Penis čili enako kot Peter Pepper? Ker tega tudi že imam.Nazadnje urejal/a Zana 11 Jan 2014 21:47; skupaj popravljeno 1 krat
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Orhy, a nimaš ti Hungarian Waxa?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Zana

Hehe, si me prehitela z odgovorom in mi odgovorila na moje domneve, da gre za isto zadevo, ja Smile

Rocoto Royo bi pa prosila, ja, ampak ne potrebujem več kot 3 semena.
orhy

bobolino zdajle na hitro ga ne vidim, ampak tudi meni se zdi, da ga imam. Če ga imam, ti javim. Very Happy_________________
orhy

Rocoto Royo dobiš._________________
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

dmdm je napisal/a:
mFranc vidim da imaš cel forum podkupljen Very Happy Very Happy Very Happy

Eeh, Dmdm, mi vrtnarji talamo korenčke Very Happy

Zana - Kajenski poper je pa verjetno čisto navadni Cayenne čili Rolling Eyes , ali je kaj drugega?

LP_________________mfranc
Odgovori