Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Prvi cvetovi 2014

Moderator: Melona

Odgovori
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Gino lepo, Frank Naylor je pa sploh oh in ah.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Lepe,lepe.
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Kok so lepe. Sem vam fous za tele prelepe cvetove.
Beba

Odgovor Napisal/-a Beba »

Pozdravljeni,

moje lepotice so maloštevilne in in še majhne, a mi prinašajo veliko veselja. Najbolj zgodnje so:

Golden Gate

Westerland

Rumba

Sramežljivo se odpira tudi Gertrude Jekyll, ki pa je edina precej zdelana od bolezni in škodljivcev. Je Petrovička jeseni 2013.

Lep pozdrav, Beba
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Pri meni ni še nič. Pričakujem prve cvetove naslednji teden - vsaj pri eni vrtnici. LP vsem in obilo cvetja.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Našla sem posamezne cvetove na Schneewittchen, Baronu Prevostu, in Louisu XIV. Cvetovi so ubogi, napol zalizani, saj pri nas neprenehoma dežuje, včeraj ponoči je bilo hudo neurje z bliskanjem in grmenjem, danes pa je skoraj ves dan deževalo.

Ob priliki naložim slikice._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Včeraj se je odprl prvi cvet pri eni zelo stari (okoli 40 let) roza vrtnici brez imena Nestrpno čakam, da se odprejo popki pri jeseni kupljenih vrtnicah.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

CRIMSON GLORY

WILLIAM MORIS

VANGUARD

MME JULES GRAVERAUX

PAT AUSTIN

PORTOROŽ

OTHELO

YVES PIAGET

ZEPHIRINE DROUHIN

SOMBREUIL

??XAVIER OLIBO
V naslednij dneh bo pa že kar veselo Laughing Laughing
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Tanja krasne,kar lepo število cvetov te razveseljuje Shocked .Tudi moj Portorož se je odprl._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tanja, čudovite so! Kako si zadovoljna s Sombreuil, koliko časa jo imaš? Za jesen si jo ogledujem Wink .
Odgovori