Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Stoletna čebula

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tudi jaz mislim, da gre za vrsto čebule, ki jo opisuje metuljc. Čebulčki one druge vrste izgledajo malo drugače.
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Hvala obema! Mislim, da ne bo imela priložnosti cveteti, ker sem jo vso pobrala in en del že pojedla kot mlado čebulo Rolling Eyes . Je bila prav dobra in hrustljava Wink ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
miha34

Odgovor Napisal/-a miha34 »

Zdravo,

ali ima mogoče kdo odveč nekaj semen stoletne čebule?

V naprej hvala...Miha
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

tajci je napisal/a:
Lansko leto kupljena kot stoletna čebula, upam da to tudi je. Nismo je nič jedli, lepo se je razrastla, pred mesecem in pol sem jo razsadila. Ali jo imate ostali vsa leta na isti gredi, ali jo moram vsako leto prestavljate, v smislu kolobarjenja.

Jaz jo puščam na istem mestu. Nekako se mi zdi tudi to pomen besede "stoletna".
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Meni že leta en grm bujno raste, zdaj že dela cvetove.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Jaz sem jo imela ves čas na istem mestu. Od zunanje strani sem odkopala, kolikor se je preveč razširila._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
tajci

Odgovor Napisal/-a tajci »

Ti šment, imam stoletno čebulo, kar je sicer čisto v redu. Ampak jaz sem hotela potujočo. Kak namig, kako naj pridem do nje. Bilo bi jo fajn imeti._________________Naj raste
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Imaš ZS.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

"Potujoča" stoletnica v polnem sijaju

Ko jo enkrat imaš, se je skoraj ne moreš več rešiti. Mimogrede otrese čebulčke in se na novo razmnoži - no, saj to tudi pričakujem od nje.
tajci

Odgovor Napisal/-a tajci »

Tudi pri meni zdaj je._________________Naj raste
Odgovori