Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Skupno naročilo - Petrović, jesen 2014
Moderator: Melona
Pri vnašanju v seznam naročil mi imena sort, ki jih napišete drugače, kot so na seznamu, vzamejo kar nekaj časa. Excel jih pokaže kot sorte, ki jih ni v ponudbi in potem moram za vsako preverjat, ali to drži. Zato vas lepo prosim, da se držite zapisa v seznamu, pa čeprav ima kakšno napako.
Bodite pozorni tudi na to, da ni v letošnji ponudbi vseh sort, ki jih ima Petrović na svoji spletni strani. Če jo ima na strani, a je na letošnjem seznamu še ni, jo bo imel v ponudbi naslednje leto (to velja zagotovo za Massadove, za ostale pa ni sigurno). Take sorte sodijo v temo "Kaj bi želeli naročiti pri Petroviću v prihodnje".
Pupa, Constance Spry in Vallon Raget letos ni.
Klemenv, tudi Rita res Trois Luces ni v letošnji ponudbi. Clair de Plume pa ti bom zapisala, potem pa bomo videli...
LP Irenakk
Bodite pozorni tudi na to, da ni v letošnji ponudbi vseh sort, ki jih ima Petrović na svoji spletni strani. Če jo ima na strani, a je na letošnjem seznamu še ni, jo bo imel v ponudbi naslednje leto (to velja zagotovo za Massadove, za ostale pa ni sigurno). Take sorte sodijo v temo "Kaj bi želeli naročiti pri Petroviću v prihodnje".
Pupa, Constance Spry in Vallon Raget letos ni.
Klemenv, tudi Rita res Trois Luces ni v letošnji ponudbi. Clair de Plume pa ti bom zapisala, potem pa bomo videli...
LP Irenakk
NOVALIS je napisal/a: |
Irenakk, ne najdem cene za stebelne vrtnice, me zanima... |
Pa res sem pozabila. Za aktivne člane Gartlca je 40 €.
Mme Edouard Herriot je res imel lani, a samo 3 sadike in od teh smo mi vzeli 2. Jaz je nisem, tako da ti je ne morem cepit. Ampak tudi Petrovićeva lani ni imela oznake clg, tako da ne vem, če je bila popenjavka.
LP Irena