Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Bazilika Blue Spice

Odgovori
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

muha je napisal/a:
(aja, spodaj sem jim dala volno Wink )

muha, upam, da tudi moja bazilika zdaj "ponori" Wink in, ker je postalo že zelo toplo, najbrž tudi volnenega "povštrčka" ne bo posebej pogrešala. Razz Very Happy za jeseni pa dogovor drži, kajne - če...._________________
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tole je pa moj grmiček. Semena sem dobila od MFranca.

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

meni žal ni nobena skalila. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

voda, škoda, ker je res lepa, dišeča in trpežna. Moja brez poškodb prenaša tudi tole jesensko deževje. Semena mi je ostalo še dovolj (od figule). Če bo naslednjo pomlad še kalila, lahko od mene dobiš kar rastlinice.
voda

muha, prav zaradi tega mi je žal, da ni kalila. bila bi zelo vesela če mi daš rastlinice, verjetno te samovznikle. hvala. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Sem si že zapisala za naslednje leto. Samovzniklih verjetno ne bo, računam na tiste iz predvzgoje na toplem. Itak jih ponavadi posejem preveč in potem ne vem, kam z njimi Confused .
voda

Muha, saj jih jaz tudi lahko predvzgojim, da nimaš skrbi. potem te prosim za semena. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

.... imata še mene v rezervi, če vama bo šlo vse narobe .... Wink Smile

Samovzniklih pri tej baziliki ni prav veliko Shocked
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Voda, zmenjeno. Semen je še dovolj za obe. Dobiš ob prvi priliki. Figula, lahko da nama bo tudi rezerva še kako prav prišla.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Bo, bo -prišla prav, ker se še Brbr štuli zdraven Laughing_________________naredimo svet lepši
Odgovori