Srečanje ob kavici - Ljubljana, torek 5. april 2016 v K8
-
Voda, pozdravljena!
Polna si presenečenj-nisem si mislila, da še pomniš to moje žicanje .Pa še tako si se mučila, kot na Golem otoku
Tokrat v Lj res ne morem, če ti ni pretežko, res prosim, da ji nameniš malo gostovanja pri tebi. lp in hvala za dobroto! Marija_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Polna si presenečenj-nisem si mislila, da še pomniš to moje žicanje .Pa še tako si se mučila, kot na Golem otoku
Tokrat v Lj res ne morem, če ti ni pretežko, res prosim, da ji nameniš malo gostovanja pri tebi. lp in hvala za dobroto! Marija_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
-
Plamenka je napisal/a: |
Figula, petršilj naj bi bil tudi dober za ledvica. |
Hvala, Plamenka, vem. A žal nima enake moči kot sveže stisnjen sok sveže preslice. Zato nama zdravljenje bolj počasi poteka. S preslico bi bilo v 3 dneh bolje/dobro.
Voda, tudi istrsko sivko vzamem a sem te mislila prosit, da posej seme japonske nešplje (ko bo). Sta mi moji zgleda umrli, kar iznenada .
-
-
Ja še nekaj imam, če bi kdo želel. Krompir. Tisti mali kifeljček iz moje mladosti. Mislim, da smo se že lani pogovarjali nekaj okol tega kifeljčka, ampak jaz sem čist pozabila. Včeraj mi ga je pa sestra dala. Pa še rekla je, da drugič, če kaj fehtam, naj se pol tudi spomnem in odnesem. Še dobro, da je tako rekla, sicer ga ne bi vzela, ker imam za letos dovolj svojega za seme.
Tako: kdo ga želi? Lahko potalate, da pridete do semena.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Tako: kdo ga želi? Lahko potalate, da pridete do semena.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...