Srečanje ob kavici - torek, 8. november 2016
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
originalnilist je napisal/a: |
Joj, tako mi manjkajo tista srečanja Kaj če bi eno, izjemoma, naredili na soboto? |
Kot pravita predhodnici: naj bo poleg torkovih še eno srečanje na kak drug dan, recimo sredi meseca, da si ne bodo sledila prepogosto. Lahko tudi nekje drugje, ne ravno v K8. Dokler ne probamo, ne bomo vedeli.
Kdor se bo lotil organizacije naj samo odpre samostojno temo z datumom, krajem in uro.
-
Se strinjam, da se ohranijo torki.
Lahko se pa doda še kakšna sobota vsake kvart. Ampak, kot je Metuljc že večkrat jasno in glasno povedala, prepušča organizacijo pobudnikom. Tukaj pa se hitro zatakne/ vse konča...
Iskreno povedano se meni tudi ne da organizirat in sem ful vesela, da mi ni treba.
Si pa domišljam, da bi bilo za eno zimsko srečanje na soboto verjetno zadostno zanimanje... Še posebej takrat, ko nas že vse prsti srbijo, kdaj bomo lahko spet sejali/ sadili. :P
Lahko se pa doda še kakšna sobota vsake kvart. Ampak, kot je Metuljc že večkrat jasno in glasno povedala, prepušča organizacijo pobudnikom. Tukaj pa se hitro zatakne/ vse konča...
Iskreno povedano se meni tudi ne da organizirat in sem ful vesela, da mi ni treba.
Si pa domišljam, da bi bilo za eno zimsko srečanje na soboto verjetno zadostno zanimanje... Še posebej takrat, ko nas že vse prsti srbijo, kdaj bomo lahko spet sejali/ sadili. :P