Srečanje ob kavici - torek, 4. mali traven (april) 2017

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

tajana velja, dobiš vejico z figico. to mi je prav hecno, vejica naredi 2 micena listka in nekaj milimetrsko figico, korenin ...nema. prinesi eno plastično flaško da jo damo noter, če bosta dve, ker jih ne bomo zavrgli v smeti, odreži že doma vrh plastične flaše, da gredo noter.

še nekaj lahko prinesem in to je murva: bela, ko je zelooo zrela ima pridih vijola barve, pa ne vedno. seveda spet veje, a te se hitro primejo. sorta, ma dajte no, saj 100 let nazaj je bila samo murva. eto tako. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Velja voda. Prinesem flasko in vodo, ti pa vejico fige. Vzamem pa tudi murvo. Hvala. Zdaj se pa moram domislit s cim bom tebe razveselila._________________CARPE DIEM
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Voda murvo bi tudi jaz Embarassed
Smo že nesramne, a ne?Vsakih te otovorimo kot ..
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Mi bo le uspelo priti!

Se vidimo.
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Ce kdo zeli lahko prinesem plahtico. Se mi je malo prevec razrastla in sem jo morala malo oklesti:)
voda

Ma punce nič ne rabim, saj imam vsega dovolj.
Sonceluna plahtice (hr.plahta=rjuha), tako za eno orng rjuho bi pa bila vesela. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Draga Voda ves da ti z najvecjim veseljem prinesem plahto da se ti vsaj malo oddolzim. Pa kar sva ble zmenjeni tud.
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Sonceluna, prepusti meni zadovoljstvo da kupim plahto, ti rajši kupi posteljo, da ne falimo velikosti Laughing
voda

originalnilist o opremljanju se bomo zmenile na srečanju.

če še kdo kaj potrebuje s tega primorskega konca naj sporoči do popoldneva ker potem zaključujem delo okrog presajanja, kopanja itd. jutri gremo nazaj in se bova vmes srečale z Orhico. kpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Zavistno spremljam vaše druženje... Uživajte še zame!!!
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”