Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Balkonska zasaditev

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Še en komplet za senčne balkone in okna

Strepcarpus (saxorum) in plamenkina okrasa kopriva. Tegale okna sonce skorajda ne obsije, vsaj ne izven visokega poletja:

Vsaka rastlina je v svojem lončku. Oboje je možno prezimiti s potaknjenci. Glede na mehke in kosmate liste streptocarpusa sumim, da ni ravno rad izpostavljen dežju.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi v senci je lahko barvito. Krasno!
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Muha ali je še katera beseda, ki pomeni več kot ČUDOVITO
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Zelo lepo in veliko dela.

Sem pa o koprivi ugotovila, da zraste tako velika, kolikor ima velik lonec. Letos jo imam v vedru in sem jo morala privezati na lesen kol, ker se je lomila zaradi velikosti. Prezimila sem par vršičkov v kozarcu vode, bili so tanki potegnjeni, ampak spomladi v zemlji so hitro postali lepi._________________Lp, Živa
Odgovori