Srečanje ob kavici - torek, 4. mali srpan (julij) 2017

Odgovori
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Brbr ne vem če je prezimen ta radič, mislim da ne. ta radič ne tvori glavic, ampak nekakšne odebeljene izrastke (ne vem kako se izraziti). Seme sem dobila na kavici in ga bom imela prvič. Prinesem vse sadike, ki so mi viška._________________CARPE DIEM
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

tajana je napisal/a:
Brbr ne vem če je prezimen ta radič, mislim da ne. ta radič ne tvori glavic, ampak nekakšne odebeljene izrastke (ne vem kako se izraziti). Seme sem dobila na kavici in ga bom imela prvič.

tukajle pravijo, da je Galatina občutljivejša na mraz.

Z zanimanjem bom prebrala, kako vam bo všeč. Cikorije naj bi bila po mojem skromnem védenju bolj grenke od običajnih radičev.
tajana

Imam viska nekaj buck, svetlo zelene cukete in kumar razlicne sorte. Ce bi kdo zelel, lahko prinesem s seboj._________________CARPE DIEM
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Tajana kakšno kumaro prosim, meni so slabo kalile.Sorta ni pomembna, samo da bodo za jest Very Happy
Hvala.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Tajana, z veseljem vzamem dve kumari. Po možnosti take, ki imajo plodove za solato._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
vrtin1

Odgovor Napisal/-a vrtin1 »

Zdrava Tajana,

vesela bi bila kakšne bučke, ker moje še ne zorijo. Hvala vnaprej.
Mirno noč
Vida - vrtin2
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tajana, potem radiča ne bi, hvala. Prosim pa za kakšno bučko._________________naredimo svet lepši
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Vesela bi bila kumar, tajana, pa morda kakšne od sadik, ki jih brbr ne bo vzela. Embarassed
tajana

Vse zelje zapisane. Kumare so oddane, dobi jih Originalnilist in Lpmami. Bucke dobi Vrtin1 in Brbr._________________CARPE DIEM
tajana

metuljc je napisal/a:
Vesela bi bila kumar, tajana, pa morda kakšne od sadik, ki jih brbr ne bo vzela. Embarassed

Upam da so kumare ponoci pridno delale in jih se zate naberem. Sadike radica dobis._________________CARPE DIEM
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”