Pelargonium - pelargonija
-
Vrtnarija Susigarden https://www.susigarden.com/ v Italiji blizu Vileša ima zanimivo zbirko. Če poklepetate z lastnikoma, ali se da za razumno ceno dobiti potaknjence, ste na konju! ;)
-
- Kraj: Žiri-NM
lahko jih dobiš kmalu , v roku dveh tednov ali prej, ker bom začela s presajanjem starih pelargonij. Barva roza bela, ogromni cvetovi in tudi zrastejo ogromne rastline. V zabojček bom posadila mlade, zato gredo stare ven. Na kompost ali tebi. Občasno zamenjam rastline, ki jih par let samo presajam.
Ker nimaš kraja, ti sporočam, da jih lahko prevzameš pri meni ali na poti na Vrhniko in AC Lj-nm ob petkih._________________Lp, Živa
Ker nimaš kraja, ti sporočam, da jih lahko prevzameš pri meni ali na poti na Vrhniko in AC Lj-nm ob petkih._________________Lp, Živa
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Re: Pelargonium - pelargonija
Tole trgovino v Slovenskih Konjicah na FB hvalijo. Kot je videti, ponujajo posebne pelargonije in pošiljajo tudi po pošti.
Marlezon1
Marlezon1
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
-
Lepe.
Tole gre pa Dobra misel lahko preverit za nas...
Tole gre pa Dobra misel lahko preverit za nas...
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Lepe so. Gotovo bom šla še na FB preverit ostale.
Čeprav bom verjetno ostala kar pri oni dvobarvni "vrtnici" od cinije1. Prečudovita je, vsak dan jo občudujem, razbohotila se je kar v 3 koritih.
Čeprav bom verjetno ostala kar pri oni dvobarvni "vrtnici" od cinije1. Prečudovita je, vsak dan jo občudujem, razbohotila se je kar v 3 koritih.

-
- Kraj: Rimske Toplice
Ta trgovina ima v zadnjem časi tudi veliko posebnih in krasnih hortenzij po zelo razumnih cenah.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Tista od Cinije1 je res čudovita. Nekaj let sem jo imela na balkonu v bloku. Najbolje je uspevala v polsenci (na sicer močno osončenem balkonu). Kdaj mi je "prišla preč", niti ne vem več, a ko najdem primerno mesto, jo bom skušala dobiti. Prav rada bi jo spet imela.