JUNIJSKO KOFETKANJE, Pustov mlin, pri Litiji, 4. junij 2019
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Zgleda, da bo tudi meni uspelo priti . Javljam se za mladi sir na žaru z rukolo.
Če koga zanima - imam eno sadiko fizalisa (ground cherry) in milijon sadik hrastovega lista in ognjiča .
Bi pa z veseljem vzela kakšno sadiko kolerabice, če so še na voljo._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Če koga zanima - imam eno sadiko fizalisa (ground cherry) in milijon sadik hrastovega lista in ognjiča .
Bi pa z veseljem vzela kakšno sadiko kolerabice, če so še na voljo._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
Prinesem lahko:
- sadike ognjica, nepikirane
- 3 sadike boreca s koreninsko grudo in vec puljenih sadik
- 6 sadik belega zelja
- 3 sadike rukole
- 3 sadike rdecega kodrolistnegs ohrovra
- toskanski ohrovt, se nepikirane sadike
- 6 sadik blitve
Copatka bom jutri pogledala ali imam se kaksno nadzemno kolerabico._________________CARPE DIEM
- sadike ognjica, nepikirane
- 3 sadike boreca s koreninsko grudo in vec puljenih sadik
- 6 sadik belega zelja
- 3 sadike rukole
- 3 sadike rdecega kodrolistnegs ohrovra
- toskanski ohrovt, se nepikirane sadike
- 6 sadik blitve
Copatka bom jutri pogledala ali imam se kaksno nadzemno kolerabico._________________CARPE DIEM
- Melona
- Kraj: Litija
Evo, družba, smo najavljeni in hrana naročena. Pa da ne bi zdaj kdo zaradi tega okleval in se ne prijavil, če utegne priti. Več nas bo, bolj bo luštno. Vreme si pa itak ti naročila, Metuljc?
Če koga skrbi pot, naj mi piše ZS, mu dam svojo številko in se bomo po telefonu že znašli. Pred četrto lahko tudi koga počakam v Litiji in gremo skupaj naprej.
Se vidimo!
Če koga skrbi pot, naj mi piše ZS, mu dam svojo številko in se bomo po telefonu že znašli. Pred četrto lahko tudi koga počakam v Litiji in gremo skupaj naprej.
Se vidimo!
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
- Kraj: Rimske Toplice
Melona je napisal/a: |
Evo, družba, smo najavljeni in hrana naročena. Pa da ne bi zdaj kdo zaradi tega okleval in se ne prijavil, če utegne priti. Več nas bo, bolj bo luštno. Vreme si pa itak ti naročila, Metuljc? |
Seveda, vreme naročeno, moji sosedje obljubljano pretežno sončno, kakšno ploho tu in tam, ni vrag, da nas zgrešijo. Če pa ne, pa je strehe tam menda zadosti. nam vreme ne more pokvariti druženja. Samo spomnimo se, kako je lani ulivalo, ko smo se peljali na srečanje,......potem je ponehalo in smo imeli prav prijeten popoldan.