Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Vrtno orodje

Odgovori
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

Pozdravljeni,

skratka rabila bi DAMSKO lopato za žensko osebo visoko 163 cm. Udobno , za štihat oz. prekopavat zemljo. Mi lahko kdo priporoči kaj dobrega. Ne sme biti hudo težka. Rolling Eyes_________________LP Žižola
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

žižola je napisal/a:
Pozdravljeni,

skratka rabila bi DAMSKO lopato za žensko osebo visoko 163 cm. Udobno , za štihat oz. prekopavat zemljo. Mi lahko kdo priporoči kaj dobrega. Ne sme biti hudo težka. Rolling Eyes

Po moje se obnesejo takšne lopate.
Za kidanje snega je super, prijazna do križa.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Laughing Laughing Laughing
Damska lopata? Še nisem slišala. Jaz bi tudi tako, sploh če bi imela priključeno še kako priročno avtomatiko. bhuahahaha bhuahahaha_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Priporočam isto kot metuljc. Niso tako krhke, kot bi človek sodil na prvi pogled, predvsem pa ergonomične in lahke, lahke. Malo poguglaj za cenovno najugodnejšo varianto.
Uporabniški avatar
Peter

Odgovor Napisal/-a Peter »

Žižola je vprašala za lopato za štihanje in ta zgornja lopata, ki jo priporočate je primerna za vse drugo kot štihanje.
Imajo pa tej isti proizvajalci tudi druge lopate, med njimi tudi take za štihanje:
Link:
http://www.rinz.si/efekt.html?lang=en

Iščem pa ne najdem kje se tako lopato lahko kupi.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Merkur, Mercator Tehnika, Hofer... Ravno v Hoferju sem pred časom gledala vrtna orodja Efekt. Me je že skoraj imelo, da bi kaj kupila, a ker ni nuje, jih zaradi visoke cene (čeprav so vredne tega) nisem. Posebej vile so se mi zdele "fensi-šmensi" Wink Laughing .
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Evo, obstajajo tudi prav Damske lopate , če si želi žižola damsko. Very Happy Tudi ni prav poceni a mi je firma všeč, doslej zelo zadovoljna z njihovimi izdelki.

Meni je pa tale odstranjevalec plevela padel oči. Ima kdo kaj podobnega ?
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

V Hoferju bo od jutri dalje možno nabaviti "damsko lopato" - primerno darilo za 8. marec. Very Happy_________________
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

Hvala lepa za vse odgovore (tudi zabavne Laughing ),
najbrž bom šla v Ljubljano k sosedu pogledat za Efekt lopato. Da jo primem potežkam in si jo ogledam. Kajti res bi rada lahko lopato - težko že imam. Omenjena Damska je prekratka. 106 cm se mi zdi malo. Seveda bom šla spotoma tudi mimo Hofer-ja Wink ._________________LP Žižola
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

žižola je napisal/a:
Hvala lepa za vse odgovore (tudi zabavne Laughing ),
najbrž bom šla v Ljubljano k sosedu pogledat za Efekt lopato. Da jo primem potežkam in si jo ogledam. Kajti res bi rada lahko lopato - težko že imam. Omenjena Damska je prekratka. 106 cm se mi zdi malo. Seveda bom šla spotoma tudi mimo Hofer-ja Wink .

Tako lopato smo lani iz Lidla odnesli. Zelo v redu je. Mož z njo damsko dela.
Odgovori