Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Gobarjenje 2021

Odgovori
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Kako lepe slikice. Blagor vam, ki gobe poznate in jih tudi opazite. Meni ni dano ne eno, ne drugo. Da bo žalost še večja, jih pa nadvse rada jem..._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

brbr je napisal/a:
Kako lepe slikice. Blagor vam, ki gobe poznate in jih tudi opazite. Meni ni dano ne eno, ne drugo. Da bo žalost še večja, jih pa nadvse rada jem...
Brbr, sva že dve!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ne, tri! Embarassed
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Teh mladičev pa tudi jaz nisem videl ( čeprav so rasli na sredi poti ), dokler nisem po nesreči enega brcnil.
Ko sem se sklonil, da bi ga pobral, sem še malo z roko pobrskal med listjem in odkril še nekaj bratcev.

Danilo me bo verjetno za ušesa, ker tako majhnih naj se nebi pobiralo, ampak ker sem se jih že dotaknil in ker so bili na nevarnem mestu, da jih kdo potaca, sem pač pobral.
No, dva še manjša, bolj ob robu poti sem pa le pustil.

Me zanima, če bosta kaj zrasla ?!

--------
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Andrej, ne le, da najdeš gobe, še čudovite fotke delaš!
Andrej Banko

Z 11 let starim telefonom ... Wink
tajci

Odgovor Napisal/-a tajci »

Ko sem bila še otrok, so stari ljudje govorili, da gobe, če jih je nekdo videl in ne odtrgal, ne rastejo več naprej. Vraža, ali je kaj na tem?_________________Naj raste
Andrej Banko

Pa še en današnji, prav za v knjigo !

--------
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Tudi to se zgodi ..... Cool Rolling Eyes

Dopoldan sem skočil na Kurešček. Totalno mrtva hosta in travniki. Edina izbira - lahko bi nabral košaro in več čudovitih, mladih Tricholóma álbum, bela kolobarnica - neužitna Evil or Very Mad .

Žarek upanja za naslednji teden; te, zelo mlade kolobarnice in nekaj majhnih rdečih mušnic._________________mfranc
Nazadnje urejal/a mfranc 19 Okt 2021 12:35; skupaj popravljeno 1 krat
pika99
Kraj: Ljubljana / dolenjska

Odgovor Napisal/-a pika99 »

AB,

s tem lepotcem se pa lahko uvrstim na tekmovanje za najlepšega letos, ne?
Smile

Odgovori