Tajčin vrt
-
- Kraj: Rimske Toplice
Živa, v mišicah nastaja mlečna kislina. Dvomim sicer, da bi jo opisan način pregnal. Ključen razlog za bolečine v mišicah pa ni le to, ampak gre za mikro poškodbe v samih mišičnih celicah.
Pomaga pregrevanje, da dobro prekrvavimo mišico in po delu nežno raztezanje mišic. In čas, počasi pač bolečina mine.
Pomaga pregrevanje, da dobro prekrvavimo mišico in po delu nežno raztezanje mišic. In čas, počasi pač bolečina mine.
-
- Kraj: Žiri-NM
-
O Tajči sedaj pa vem kaj je to. Moj pokojni je tako naredil, ker je bilo ceneje.
Me je pa vseeno zanimalo kaj to je za eno čudo.
Hvala ti za odgovor Tajči in ne biti preveč pridna, ker se zna zgoditi, da ti zmanjka dela. Kaj boš pa potem?
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Me je pa vseeno zanimalo kaj to je za eno čudo.
Hvala ti za odgovor Tajči in ne biti preveč pridna, ker se zna zgoditi, da ti zmanjka dela. Kaj boš pa potem?
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
-
Včeraj sem v posodice od jagod in drugega sadja posejala nekaj rožic, statice, spominčice, marjetice, sončnice, suho rožo, volčji bob ter baziliko, čebulo Ptujsko rdečo, peteršilj, žafraniko. Pa mi je zmanjkalo substata. Ostalo po nakupih. Pokrili smo čebulo in česen s kopreno._________________Naj raste