Meni najbolj okusni je bil poglej (tudi velik), bianca spfumata (tudi lepo velika), beli jajčevci. Ne grenijo do zrelosti, potem pa malo. Navdušil me je tudi en črn - black beauty, samo ni bil tako velik kot lani. Matrosik pa dobi še eno šanso, da lepo obrodi.
Semen imam polno - jim moram še dobit iz prezrelih jajčevcev, verjetno pa so skrižani. Ko bodo menjave, jih prinesem, če mi boste povedali in če vas križanci ne motijo.
Irena
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Jajčevec - Solanum melongena
Bobolino, semen je bolj malo; lahko pa naredim po preverjeni metodi .
V zemljo bom vrgel kak semenček več, tako in tako dam kakšno rezervo; pa se bo našla kakšna sadika za tebe.
Lani sem jajčevce sejal 6.II., pa so bili prezgodnji, ker sem vmes spremenil plan, in jih dal na gredo; v loncih bi jih lahko še malo razvajal.
Letos sejem približno enak termin, bodo pa sigurno ostali v loncih.
LP_________________mfranc
V zemljo bom vrgel kak semenček več, tako in tako dam kakšno rezervo; pa se bo našla kakšna sadika za tebe.
Lani sem jajčevce sejal 6.II., pa so bili prezgodnji, ker sem vmes spremenil plan, in jih dal na gredo; v loncih bi jih lahko še malo razvajal.
Letos sejem približno enak termin, bodo pa sigurno ostali v loncih.
LP_________________mfranc