Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rožnik v Prešnci
Moderator: Melona
Če bo treba,se spomnim nate ,sicer pa do jeseni 2010 sem imela samo floribunde, Hč in vzpenjalke ter pokrovne, šele z forumom sem spoznala tudi druge sorte,tako ,da so vse ostale posajene 3 leta ali manj, in še zadnji dve leti je bila taka suša, tako, da ne morem še dobro oceniti,se pa vidi, da nekatere bolj migajo,od antičnih-HP,portland,tudi burbonke-če se jim malo posvetiš-zalivanje-,noazete gredo bolj počasi in HM, kot sem že rekla,angležinje tako,tako,dobro delajo rugoze in pa ,mislim,da ti bodo najboljši-ramblerji ,a pustimo si še malo časa in pričakovanja.....
Krasne so in tudi jaz sem mislila,da bom kaj pokazala.Nič ne bo sem v petek doživela prvi šok,danes pa še totalka vse,kar je še ostalo.Vso mojo letošnjo gredo,ki je bila naravnost enkratna, razraščena in polna popkov so mi poglodale srne in to kjub mreži.Sem čisto depresivna.
Bom občudovala pa tvoje._________________LP
E.
Bom občudovala pa tvoje._________________LP
E.
Ja tudi pri nas je čuvaj samo izgleda,da se ničesar ne bojijo .
Bobolino tudi pri meni so imele gostijo spomladi potem sva postavila mrežo in sedaj izgleda,da tudi to ni več ovira . Ma se jim ne bom pustila.Pa ravno včeraj sem občudovala MELODY PARFUME kakšna prekrasna barva in cvet se je rano odpiral,danes pa samo še štor._________________LP
E.
Bobolino tudi pri meni so imele gostijo spomladi potem sva postavila mrežo in sedaj izgleda,da tudi to ni več ovira . Ma se jim ne bom pustila.Pa ravno včeraj sem občudovala MELODY PARFUME kakšna prekrasna barva in cvet se je rano odpiral,danes pa samo še štor._________________LP
E.