Franclnov Kuk

Odgovori
arena

Odgovor Napisal/-a arena »

Prešeren
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Rock'n Rose
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Pas de Deux
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Arena z eno besedo čudovite klanjam se_________________LP
E.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Garden-ija, sedaj sem prebrala. je bilo meni namenjeno "nekdo je spremenil svoja stališča"? mi lahko razložiš zakaj. ne razumem. Arena oprosti, pričakujem odgovor čisto na kratko. Hvala. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Voda, meni se zdi, da se gre za njenega prijatelja, ki ni želel slikati vrta, pa poseduje profesionalni fotoaparat._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
voda

Bobolino hvala za razlago. ugotavljam, da sem pri vseh teh medforumskih navezah totalen nevednež, a me to nič ne moti. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Res lepo. Mi je všeč raznolika zasaditev rastlin. Pa vse zeeeleno in krasne vrtnice Very Happy
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Vedno krasno.
Voda to je bilo namenjeno možu od Arene, ki ji ni nikoli slikal vrta s širokokotnim objektivom (ima vrhunski aparat in je strokovnjak na tem področju). Pa ga je malo Garden-ja podrezala in slike so tu... Laughing
voda

hvala poezija že brala. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
arena

Odgovor Napisal/-a arena »

Vrtnice se večinoma pripravljajo na novo cvetenje, sedaj so trajnice v ospredju.
voda

Arena živio, krasno cvetje. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori