Tole vreme je vse zamešalo
-
Od kje pa?
Gledam radarsko sliko, vse prazno. Italija v soncu, Španija v soncu, Francija v soncu,... nekje nad Baleari je en oblak ampak to se bo razpršilo na prafaktorje.
S hrbta pa nad celo državo ni nikoli dežja.
Pogledala še napoved ... nič ne kaže.
Je pa vsaj sonce... ki greje morje. _________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Gledam radarsko sliko, vse prazno. Italija v soncu, Španija v soncu, Francija v soncu,... nekje nad Baleari je en oblak ampak to se bo razpršilo na prafaktorje.
S hrbta pa nad celo državo ni nikoli dežja.
Pogledala še napoved ... nič ne kaže.
Je pa vsaj sonce... ki greje morje. _________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
-
Glede na želje uporabnikov foruma upam, da ljudem nikoli ne bo res dano kontrolirat vreme. Medtem ko jih pol kliče dež, ga nekateri dobimo vsak dan toliko, da se ne da posušit seno.
Kdo je za to kriv ali ne, pa naj vsak sam... kdor pa ne more priti do zaključka naj prebere še enkrat moj podpis na dnu vsakega prispevka_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Kdo je za to kriv ali ne, pa naj vsak sam... kdor pa ne more priti do zaključka naj prebere še enkrat moj podpis na dnu vsakega prispevka_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Tokrat prihaja od SZ. Pri nas še nič in ko gledam, se vsi veliki oblaki pred nami razcepijo. Eni na zahod, drugi na vzhod .
Furman, danes vzamem vse tiste plohe, ki vam ne dovolijo posušiti sena .
Ne zdi se mi ravno ozračje za hujšo točo in močno upam, da imam prav.Nazadnje urejal/a muha 11 Jul 2013 15:24; skupaj popravljeno 1 krat
Furman, danes vzamem vse tiste plohe, ki vam ne dovolijo posušiti sena .
Plamenka je napisal/a: |
Za Ljubljano in okolico in Dolenjsko pravkar kaže največjo nevarnost toče. Upam, da ne bo prehudo. |
Ne zdi se mi ravno ozračje za hujšo točo in močno upam, da imam prav.Nazadnje urejal/a muha 11 Jul 2013 15:24; skupaj popravljeno 1 krat
-