Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2017
Hja, lahko da, lahko tudi da ne . Jaz bi jo za začetek pazljivo potegnila iz lonca in malo pobrskala okoli korenin. Če ni z njimi in okoli njih nič narobe, bi šla v kmetijsko lekarno po "strup", ponavadi jih ti tazaresni pripravki pokončajo. Saj se jim tudi sama izogibam kolikor se da, a vsega s s "čajčki" ne da pozdraviti, tudi pri človeku ne.
Tudi poštena doza Protiferta LMW ali Algoplasmina ali podobnega listnega gnojila ne bi škodila. Da se listi nekoliko okrepijo, saj ponavadi uši napadajo najbolj nežne in ranljive.
Tudi poštena doza Protiferta LMW ali Algoplasmina ali podobnega listnega gnojila ne bi škodila. Da se listi nekoliko okrepijo, saj ponavadi uši napadajo najbolj nežne in ranljive.
Zelenc je napisal/a: |
Eh... Meni nikakor ne uspe pregnati uši iz Habanera. Sem poizkusil z vsemi vašimi nasveti, pa ni in ni uspeha. Verjetno mi ne preostane drugega kot vzeti si čas in ročno odstranjevanje...? |
Torej, če prav razumem, si probal tudi Neem tonikom o katerem smo govorili na straneh 40-41? Me zanima, ker sem z njim imel kar nekaj uspeha, ne pa v prvo, saj to ni strup.
-
Ne vem, kako je pri vas, ampak pri meni spet zamujajo oziroma dozorevajo tako, da jih je za sproti. Premalo naenkrat dozoretih, da bi lahko že kuhal omake. Imam pa letos nekaj novih vrst (hvala Plamenka),
med katerimi mi je tale še posebno všeč - Aji charapita. Jaz ga imenujem kar tik-tak čili (po bonbonih tik-tak). Ravno prav za hitro odišalvljenej ustne votline ;) Ni tako močan, ima pa kar precej izrazit vonj.
[/img]
med katerimi mi je tale še posebno všeč - Aji charapita. Jaz ga imenujem kar tik-tak čili (po bonbonih tik-tak). Ravno prav za hitro odišalvljenej ustne votline ;) Ni tako močan, ima pa kar precej izrazit vonj.
[/img]