Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ko je trava čez, ga ne. Že ob sajenju naredim čez greben, potem pa pustim. Trave dam zelo na debelo pa se mi zdi, da deluje podobno, kot če bi obsula. Sicer gre pa to za malo krompirja v vrtu.
Bi morda kdo vedel, kaj se dogaja z našim krompirjem v shrambi? Ko krompir očistimo, je spodaj čisto lep, nima vidnih poškodb. Morda kaka vrsta plesni v shrambi?
Vem da je nekje tema o sajenju v palete a jo ne najdem.Lahko premaknete kamor se vam zdi To leto sem sadila krompir v zaboj narejen iz palet.Posadila sem 14 kg Mozarta(novo seme) in napredek sproti bom javljala.malo me skrbi edino zalivanje, ker se verjetno bo hitro izsušivalo vse skupaj.