Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2014

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

mfranc, sem že mislila v tisti prispevek dopisat LMW, a se nisem upala, ker ne poznam toliko teh pripravkov, da bi vedela, ali se napisano res nanaša samo na LMW.

Če ja, grem takoj dopolnit.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Ja, zaprmej Wink

čimprej Wink

LP_________________mfranc
Oldi

Odgovor Napisal/-a Oldi »

Tale link bi bilo fajno dati v temo o vzgoji http://faq.gardenweb.com/faq/lists/tomato/2005025852004159.html

Tale link pa za vse tiste, ki bi radi čim težje plodove www.bigpumpkins.com/MsgBoard/ViewThread.asp?b=33&p=385849
Nazadnje urejal/a Oldi 21 Apr 2014 12:09; skupaj popravljeno 1 krat
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

danes me je razvesela prva cvetoča sadika, opazil jo je mož, Yellow Currant. Sadika je v končnih loncih že kak teden, poleg White Currant, Sweet Pea Currant in Sarah`s Galapagos, lonci pa so na okenski polici na južni strani._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Oldi

bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

nekaj sadiik češnjevih paradižnikov, ki gredo te dni v lonce

in poleg še physallisi ter nekaj jajčevcev

_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Bobolino, krasni Smile_________________sonček je in .....
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Res krasni, si me pa ob tem spomnila, da sem čisto pozabila sejati tako fizalise kot tomatillote - buhtel jaz Evil or Very Mad_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

No, Iva, sva že dve Smile_________________sonček je in .....
Oldi

Počasi se soočam s svojimi prevelikimi paradižniki, par dni nazaj so bili takile

Indigo Rose (levi 68cm), desni Albertovske Žlute
Kdaj bi jih posadil, razmišljam, da po tem dežju, če bo toplo. Pred soncem bi jih zaščitil s kopreno, zdi se mi super rešitev, ker razprši sonce.
Na kaj bi poleg privajanja na sonce veljalo popaziti. Ti veliki seveda že cvetijo, je kaka nevarnost za cvetove.

Hkrati bi vas poprosil za nasvet glede gromozanskih zalistnikov oziroma drugih vrhov
Kaj počnete vi z njimi.
Odgovori