Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Asimina - Asimina triloba

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

simicitane, jaz ne bi dajala špeha ali začinjenih čevapčičev ampak en kos svežega odpadnega mesa, ki bo čimprej in čimbolj "zadišal" po crkovini. Na takega grejo muhe raje.
sreco

Odgovor Napisal/-a sreco »

Pri nas pa ni na asiminah nobenih muh, niti gnilega mesa ne dajemo na njih Smile Glede na opazovanja jih oprašujejo mravlje, ki lezejo od cveta do cveta. Ali je še kdo to opazil?
TheChemist

Odgovor Napisal/-a TheChemist »

Lahko kdo pokaže sliko cveta, ko je le to "zrelo" za oprašitev?
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=775_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
simicitane

Odgovor Napisal/-a simicitane »

ok, muha, bom še en nezačinjen kos pribila na žebelj...Smile
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Srečo. ja tudi pri meni mravlje opravljajo opraševanje, pa komarjev je tudi polno v cvetovih. Čopič sem obesil na klin. Cool
misoo83

Odgovor Napisal/-a misoo83 »

Evo jedan novi video gde mozete videti na koji nacin se kalemi asimina Very Happy .

http://www.youtube.com/watch?v=uBGJRdmCq2g
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

sreco je napisal/a:
Pri nas pa ni na asiminah nobenih muh, niti gnilega mesa ne dajemo na njih Smile Glede na opazovanja jih oprašujejo mravlje, ki lezejo od cveta do cveta. Ali je še kdo to opazil?
Jaz sem to opazil na ribezu.
Sedaj je preko noči zapadlo par cm snega in imam Me zanima koliko bo to vplivalo asimine. A bo dejansko navkljub snegu kaj pridelka ali pa je bolje da računajo na kakšno drugo sadje..._________________Iščem zanimive sadne vrste...
sadjarvid

Odgovor Napisal/-a sadjarvid »

Pri nas je zapadlo 20 cm snega zato letos ne bom imel težav z opraševanjem.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Daniel R je napisal/a:
sreco je napisal/a:
Jaz sem to opazil na ribezu.

Jaz pa na aroiniji.

Naše asimine zgledajo kot v herbariju. Mislim, tako suhe - požgane od mraza.
Odgovori