Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Ameriška borovnica - Vaccinium corymbosum - I.

Odgovori
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Žal mi je,toda nisem si še vzel časa,da bi osvojil nalaganje slik.Lahko pa povem,da mi je ostal samo izberek,kakih 20 sadik,treh sort,za kakšno nujno potrebo.So sicer visoke do 1 m venda imajo samo malo poganjkov.Če hočeš kvaliteto,počakaj do jeseni!
Lp. Ferdo_________________Narava vse povrne!
laksikon

Odgovor Napisal/-a laksikon »

jernej11 je napisal/a:

Drugače pa iščem dve sadike Chandler-ja v okolici Celja, vsaj 3 letne, ve kdo za kakšno, sem iskal po raznih vrtnarijah a nisem našel nič pametnega.

lp Jernej
Very Happy

V Mirosanu sem pred kratkim videl Chandlerje, so imeli precej sadik....
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Ferdo in ima v jeseni zelo lepe sadike, mu bom naredil uslugo in poslikal.
izbet

Odgovor Napisal/-a izbet »

Če ga nima Ferdo, jih imam jaz.
sqjam

Odgovor Napisal/-a sqjam »

Oprosti izbet ker te ne razumem najbolje. Imaš na voljo kaj lepih sadik?
izbet

Odgovor Napisal/-a izbet »

Lepota je relativna..., Laughing Laughing

Nekaj jih imam...
AndrejK

Odgovor Napisal/-a AndrejK »

Toplo vreme in veter sta dodobra izsušila zemljo. Ferdo, ali ste že začeli z namakanjem borovnic?

Lp, Andrej
ferdo36

Zemlja v globini 10 cm je še konkretno vlažna,zato namakam samo "porodnišnico",kjer negujem mlade sadike.Upam,da bo današnji dež
konkretno namočil._________________Narava vse povrne!
Vlado

Odgovor Napisal/-a Vlado »

ferdo ti imaš največ iskušenj....ali je amonsulfat 100% topljiv v vodi in ga lahko dodam v vodo za kapljično namakanje ali obstaja nevarnost da zamaši šobe?
ferdo36

Vlado lepo te je spet kontaktirati.Amon sulfat je 100% topljiv tako,da lahko uporabiš za fertirigacijo.Problem je lahko samo točkasto gnojenje,ker naj bi bil AS rastresen na široko okoli sadike.
Pozdravi soprogo in hčerko!
Ferdo_________________Narava vse povrne!
Odgovori