Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Figa, smokva - Ficus carica
crtj je napisal/a: |
Ne vem, že par let poskušam kaj naročiti, pa mi še ni uspelo, najprej je javite se potem, potem je pa zdaj pa nič več nimamo... |
Jaz sem včeraj dobil enak odgovor Pisal sem mu julija, in je rekel da ga naj kontaktiram konec avgusta....Sem ga kontaktiral, in mi odpiše da ima gužvo, ter da se slišima oktobra, če bo še kaj ostalo.....Za poštnino mi je napisal da košta 19e.
Mene sicer mnoge zadeve iz njegovega kataloga mikajo, vendar se mi zdi že malo bedasto, da bi se tri leta s tem ukvarjal.
Verjamem pa, da ima dejansko toliko prometa, da se ne vidi ven, ker sem letos na en mail dobil dva odgovora, enega dopoldne in enega popoldne, obakrat, kot da je bil na sveže prebran.
Glede poštnine kopiram iz lanske korespondence:
Delivery minimum 50 € (torej minimalna vrednost naročila za po pošti)
Delivery (5 kg): 19 € (za težje pakete pa ne vem)
Verjamem pa, da ima dejansko toliko prometa, da se ne vidi ven, ker sem letos na en mail dobil dva odgovora, enega dopoldne in enega popoldne, obakrat, kot da je bil na sveže prebran.
Glede poštnine kopiram iz lanske korespondence:
Delivery minimum 50 € (torej minimalna vrednost naročila za po pošti)
Delivery (5 kg): 19 € (za težje pakete pa ne vem)
Hm, meni se zdi gospod Krištof čisto prijazen, in rad se razgovori o svojih pogledih na vzgojo sadnih sadik.
Zapriseženo sadja ne cepi, v glavnem, in tudi zaradi tega je hudo "butičen" sadjar.
Resnica je pa res, da mu sadike zelo hitro poidejo, tudi sam sem dostikrat ostal na suhem; hja, večinoma sem si bil sam kriv ._________________mfranc
Zapriseženo sadja ne cepi, v glavnem, in tudi zaradi tega je hudo "butičen" sadjar.
Resnica je pa res, da mu sadike zelo hitro poidejo, tudi sam sem dostikrat ostal na suhem; hja, večinoma sem si bil sam kriv ._________________mfranc
mFranc
No, jaz se ne ubadam dnevno s tri plodovi, ampak vsak drugi dan s količino okrog 50 na Rjavem matalonu.Rdeči matalon sploh ne obiram več, pa tudi Kamberi ne. Stvar se približuje koncu, kot drugi rod pri Zelenem matalonu. Povedano:Ostaja na vejicah še največ 2-3 plodovi, ki čakajo v nadaljevanju za zrelost.
No, tistih nekaj kg sem posušil, za ozimnico.
lp. Vinkoz
No, jaz se ne ubadam dnevno s tri plodovi, ampak vsak drugi dan s količino okrog 50 na Rjavem matalonu.Rdeči matalon sploh ne obiram več, pa tudi Kamberi ne. Stvar se približuje koncu, kot drugi rod pri Zelenem matalonu. Povedano:Ostaja na vejicah še največ 2-3 plodovi, ki čakajo v nadaljevanju za zrelost.
No, tistih nekaj kg sem posušil, za ozimnico.
lp. Vinkoz