Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous

Odgovori
B_Darinka

Odgovor Napisal/-a B_Darinka »

aja....zelo lepe slike in zelo lepi hibisci srce_________________🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🌺Lp,Darinka🌺
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

B_Darinka je napisal/a:
ker bi rada imela lastna semena. Kako vam uspe, da ga naredijo?
Vzameš kurje pero ali čopič in naneseš cvetni prah na pestič. Letos v tej vročini tudi nisem opraševal, imam še dovolj lanskih semen.
B_Darinka

Odgovor Napisal/-a B_Darinka »

aha, hvala Very Happy bom probala vsaj enih par, da vidim, če bo kaj in javim Wink_________________🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🌺Lp,Darinka🌺
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Dajmar

Velika požrešnica na cvetu.

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Take so bile pred leti tudi pri meni. Pregnala sem jih z Neem tonicom. Zadnja leta jih nisem več opazila.
Robertino

Odgovor Napisal/-a Robertino »

Pri meni je bilo ogromno cvetov, nekaj sem jih sam "onegavil" s čopičem, a je pri vseh vse, kar je ostalo po cvetenju najprej porumenelo, nato pa v kompletu odpadlo. Question
Dajmar

Robertino je napisal/a:
Pri meni je bilo ogromno cvetov, nekaj sem jih sam "onegavil" s čopičem, a je pri vseh vse, kar je ostalo po cvetenju najprej porumenelo, nato pa v kompletu odpadlo. :?:

B_Darinka je napisal/a:
aha, hvala :D bom probala vsaj enih par, da vidim, če bo kaj in javim :wink:

Jih je treba veliko oprašiti da jih ostane ene par. Letos v tisti vročini se jih ni oprašilo veliko, šele ko je vročina minila je nastalo par glavic. Tudi dognojevati je treba drugače res vse odpade.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Prekrasni so. Dajmar ti je cvetel moj roza? Meni je cvetel novi edino čisto bel...lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Dajmar

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Kakšni lepotci!

Ne prezrite: na jesensko srečanje bom spet prinesla semena, ki mi jih iz lanske letine je poslal Dajmar. Kar precej jih je še ostalo.
Odgovori