Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2015
Franc, hvala. Ko grem prvic v vrtnarijo, bom povprasala, ce imajo tudi taksen substrat. Ta vrtnarija takrat se ne bila odprta. Sef mi je kar v avto prinesel vreco. Jaz sem samo pogledala kaj pise na zemlji. Se mi je zdela prava, ker je na njej pisalo, da je za zelenjavo. Mislim, da jo tudi oni uporabljajo za sebe. V teh vrecah prodajajo kompost, ki ga sami pridelajo.
Za letos je ze prepozno.
Franc, kaj ti si imel taksno zemljo, ki je na sliki?
Lp Darja
Za letos je ze prepozno.
Franc, kaj ti si imel taksno zemljo, ki je na sliki?
Lp Darja
venus je napisal/a: |
Franc, kaj ti si imel taksno zemljo, ki je na sliki?Lp Darja |
Ja, točno to zemljo jemljem. Če je le na razpolago .
Vzel sem tudi že recimo substrat za solatnice, pa še kaj drugega, razlike v sestavi posameznih substratov res niso tako dramatično različne, da se jih ne bi dalo uporabiti.
LP_________________mfranc
Takole, sem tudi jaz uredil rastlinjaček in posadil celih 11 sadik. Več jih itak ne gre noter Sejane malo bolj zgodaj imajo bolj ali manj že pripravljene cvetne popke. Sorte so M. Shakutalka, Polarbear, Feuerwerk, Teton de Venus, Opalka in Chang Li. Letos sem izpustil Moskvich, ki se je tudi dobro obnesel.Nazadnje urejal/a Bicikel 27 Apr 2015 14:45; skupaj popravljeno 1 krat
papa je napisal/a: | ||
Od česa to pride in kakšni so ukrepi... naredil sem že sodino škropivo in pošprical... je to dovolj ali je potrebno še kaj storit... hvala |
Plesen se pojavi zaradi preveč vlage in premalo zračnosti med rastlinami. Prejšnja sezona je bila točno takšna.